Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η LEGO βάζει φρένο στις δημιουργίες από το σύμπαν του The Legend of Zelda στο LEGO Ideas

*
Μια σημαντική απόφαση έλαβε η LEGO για την ιστοσελίδα Lego Ideas, καθώς οι εταιρεία ανακοίνωσε πως δεν θα κάνει δέκτες τις συμμέτοχες χρηστών που δημιουργούν κατασκευές βασισμένες στο συμπάν του The Legend of Zelda.

Το Lego Ideas είναι μια ιστοσελίδα, στην οποία fans των LEGO ανεβάζουν τις δικές τους ιδέες, με σκοπό να γίνουν επίσημα sets της εταιρείας. Προϊόντα της LEGO που έχουν βγει στην αγορά από το Lego Ideas είναι το Central Perk από την τηλεοπτική σειρά Friends, το σπίτι από την ταινία Home Alone και η DeLorean του Back to the Future.

Όπως αναφέρει το Brick Fanatics, οι χρήστες που θα καταχωρήσουν τις ιδέες τους, εντός της ιστοσελίδας θα απορριφθούν από την LEGO επικαλουμένη πρόβλημα με την αδειοδότηση. Παράλληλα όπως εντοπίζει η ιστοσελίδα, διαφορετική απάντηση δέχονται οι χρήστες που δηλώνουν σχέδια βασιζόμενα στο Super Mario Bros., λαμβάνοντας ως απάντηση “τρέχουσα κάλυψη αδειοδοτησης από τρίτους”.

Όπως εικάζεται από το Brick Fanatics, η απόφαση της LEGO ενδεχομένως έχει να κάνει με την πιθανή κυκλοφορία επίσημων sets για το παιχνίδι της Nintendo, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν με τα sets από το σύμπαν του Super Mario Bros. Φυσικά, όπως τονίζει το Brick Fanatics, πιθανό είναι και το σενάριο η LEGO να μην είναι σε θέση να δεχτεί τις συμμέτοχες, στην περίπτωση που άλλη ανταγωνιστική εταιρεία διαθέτει ήδη τα δικαιώματα του Legend of Zelda. Να αναφέρουμε πως εταιρείες όπως η Mega διαθέτει τα δικαιώματα για την παραγωγή προϊόντων από το franchise των Pokemon.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*