Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google βρίσκει τρόπο να μπλοκάρει τις λύσεις VPN για φθηνότερα πακέτα YouTube Premium

*
Η μάχη της Google για να εγγραφεί περισσότερος κόσμος στο YouTube Premium συνεχίζεται και αυτή τη φορά εμπλέκεται και η διαδικασία μέσω VPN. Συγκεκριμένα, αρκετοί χρήστες εκμεταλλεύονται τη χρήση VPN για να μπουν στα επίσημα ηλεκτρονικά καταστήματα υπηρεσιών και λογισμικού, έτσι ώστε να βρουν χαμηλότερες τιμές που υπάρχουν σε άλλες χώρες, όπως πχ. η Αργεντινή ή η Τουρκία. Μία από τις υπηρεσίες που φαίνεται πως «υποφέρει» από αυτό το πρόβλημα είναι και το YouTube και η Google φαίνεται πως παίρνει δραστικές λύσεις.

Όπως σημειώνουν χρήστες στο Reddit, είδαν τη συνδρομή τους να ακυρώνεται αφού εντοπίστηκαν να έχουν κάνει χρήση VPN και να πληρώνουν χαμηλότερο αντίτιμο από αυτό που είναι ορισμένο για τη χώρα τους. Επί της ουσίας, η Google εντόπισε πως λογαριασμοί που είχαν ενεργοποιηθεί πχ. στην Αργεντινή δούλευαν μόνο εντός ΗΠΑ, οπότε και θεώρησε πως έχει γίνει χρήση VPN. Ίσως με αυτόν τον τρόπο την «πληρώσουν» και άνθρωποι που όντως μετακόμισαν, ωστόσο η Google θεωρεί πως η χρέωση της υπηρεσίας θα πρέπει να καθορίζεται από την τοποθεσία που αυτή χρησιμοποιείται.


Μένει να δούμε τα επόμενα επεισόδια σε αυτό το show. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*