Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η COSMOTE πενταπλασιάζει τις ταχύτητες upload στις συνδέσεις FTTH και φέρνει πακέτο 3Gbps!

*
Η είσοδος της ΔΕΗ στις γραμμές FTTH θα οδηγήσει την αγορά στο να κινηθεί διαφορετικά και ήδη η COSMOTE ανακοίνωσε την πρόθεσή της να πενταπλασιάσει το upload στις συνδέσεις της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία υπέβαλλε στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) την πρόταση για πενταπλασιασμό της ταχύτητας upload στις συνδέσεις FTTH και πλέον αναμένουμε την απόφαση της επιτροπής για να περάσουν οι παροχές αυτές στους καταναλωτές.

Οι νέες ταχύτητες upload θα οριστούν πλέον στο 50% της ονομαστικής ταχύτητας download, αντί για 10% που είναι τώρα. Συγκεκριμένα:


- Στη σύνδεση 300Mbps το upload θα πάει από τα 30Mbps στα 150Mbps
- Στη σύνδεση 500Mbps το upload θα πάει από τα 50Mbps στα 250Mbps
- Στη σύνδεση 1Gbps το upload θα πάει από τα 100Mbps στα 500Mbps

Τέλος, η COSMOTE ανακοίνωσε και ένα νέο πακέτο στα 3Gbps download και 1,5Gbps upload που αναμένεται κι αυτό να πάρει έγκριση πριν βγει για εμπορική διάθεση.

Σημειώνεται πως τον Σεπτέμβριο αναμένεται η νέα πρωτοβουλία Gigabit Voucher που θα επιδοτήσει πακέτα έως και 200 ευρώ σε συνδέσεις με διάρκεια 24 μηνών.

Πηγή: Insomnia.gr 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*