Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft αφαιρεί τις διαφημίσεις από το Skype

*
Μέσω ενός νέου update που θα γίνει σύντομα διαθέσιμο, η Microsoft θα αφαιρέσει τις διαφημίσεις από το Skype. Επίσης, με το ίδιο update η εταιρεία υπόσχεται να βελτιώσει τα εργαλεία δημιουργία εικόνων μέσω τεχνητής νοημοσύνης που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα, τόσο στην έκδοση για Windows, όσο και σε εκείνη για macOS, ενώ θα προσφέρει και τη δυνατότητα για αυτόματη είσοδο στο αντίστοιχο app του iOS, σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει sign in σε άλλο app της Microsoft, καθώς θα ενσωματώσει το OneAuth.

“Το νεότερο update μας αφαιρεί όλες τις διαφημίσεις από τα κανάλια του Skype και ολόκληρη την πλατφόρμα του Skype, επιβεβαιώνοντας μια πιο ομαλή, αποκεντρωμένη και πιο διασκεδαστική εμπειρία για κάθε χρήστη”, λέει η product manager του Skype, Irene Namuganyi.


Επίσης, η Microsoft αναφέρει πως αποφάσισε να προβεί σε αυτή την κίνηση προκειμένου οι χρήστες να επικεντρωθούν στα chats δίχως να υπάρχει κάτι που να τους αποσπάει, κάνοντας την όλη εμπειρία πιο φιλική για αυτούς. Αυτό που θα παραμείνει ως έχει είναι το news feed του Skype, που λαμβάνει ενημερώσεις από το MSN. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*