Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H μακροζωία πέρασε στη σφαίρα της επιστημονικής πραγματικότητας

*
Η αναζήτηση της μακροζωίας έχει ξεπεράσει τη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και έχει εισέλθει στη σφαίρα της επιστημονικής πραγματικότητας. Πρωτοποριακή έρευνα, όπως αυτή της ομάδας του Ming Xu στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ, διερευνά καινοτόμους τρόπους όχι μόνο για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής αλλά και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής κατά τη διάρκεια αυτών των επιπλέον ετών. Η εργασία τους, η οποία περιλαμβάνει τη στόχευση και την εξάλειψη των φλεγμονωδών κυττάρων που συνδέονται με τη γήρανση, έχει δείξει πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα στα ποντίκια, που οδηγούν σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και βελτιωμένη σωματική υγεία. Αυτή η προσέγγιση θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στην κατανόησή μας για τη γήρανση και ενδεχομένως να προσθέσει υγιή χρόνια στην ανθρώπινη ζωή. Καθώς συνεχίζουμε να κάνουμε βήματα σε αυτόν τον τομέα, το όνειρο της μεγαλύτερης, υγιέστερης ζωής γίνεται όλο και πιο εφικτό, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στη γηριατρική και την ανθρώπινη υγεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*