Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης υπέγραψε δύο νέα νομοσχέδια για την προστασία των παιδιών στα social media

*
Η Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης ψήφισε δύο νέα νομοσχέδια που έχουν στόχο να προστατέψουν τα παιδιά στα social media. Τα νομοσχέδια αυτά οριοθετούν το πως οι πλατφόρμες θα αλληλεπιδρούν και θα συλλέγουν δεδομένα από χρήστες κάτω των 18 ετών και ονομάζονται Stop Addictive Feeds Exploitation (SAFE) for Kids Act και New York Child Data Protection Act.

Το πρώτο απαιτεί από τις εταιρείες να περιορίζουν το εθιστικό περιεχόμενο στις ροές των ανηλίκων και το περιεχόμενο που υπάγεται στην ενότητα «ανθυγιεινό επίπεδο αλληλεπίδρασης». Ακόμη, προστατεύει τα δεδομένα των παιδιών και αποτρέπει τις πλατφόρμες από την εμπορική τους εκμετάλλευση. Και στις δύο περιπτώσεις των νομοσχεδίων, απαιτείται η συγκατάθεση των γονέων πριν αποκτηθεί πρόσβαση στα social media από έναν ανήλικο, ενώ οι εταιρείες απαιτείται πλέον να έχουν μηχανισμούς ελέγχου ηλικίας και επιβεβαίωσης γονικής συναίνεσης.


Η Κυβερνήτης Hochul ανέφερε χαρακτηριστικά πως «οι νέες αυτές πολιτικές θα παρέχουν ένα ασφαλέστερο ψηφιακό περιβάλλον, θα δώσουν στους γονείς περισσότερη ηρεμία και θα δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*