Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Google θα ενημερώνει πλέον ποιες φωτογραφίες έχουν φτιαχτεί με ΑΙ

*
Η ΑΙ έχει μπει επικίνδυνα έντονα στη ζωή μας, σε σημείο κάποιες φωτογραφίες που βλέπουμε στο διαδίκτυο να είναι απλά δημιουργήματα της φαντασίας κάποιου, και η Google παίρνει θέση. Η εταιρεία θέλει να βάλει διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στις κανονικές εικόνες και αυτές που έχουν δημιουργηθεί από προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης και έτσι στα Google Photos και στις σχετικές αναζητήσεις, θα υπάρχουν πλέον σαφείς αναφορές στο τι είναι τι.

Στο πλάι των επεξεργασμένων με ΑΙ ή δημιουργημένων από ΑΙ φωτογραφιών θα υπάρχει πλέον ένα πεδίο με έξτρα πληροφορίες που θα επισημαίνεται με ένα εικονίδιο και μία λάμψη στο επάνω δεξιά μέρος του. Μάλιστα, πατώντας πάνω του θα μπορείτε να μάθετε και περισσότερες πληροφορίες. Το σχετικό update αναμένεται στην Google την επόμενη εβδομάδα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*