Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Amazon ετοιμάζει το δικό low-cost eShop χαμηλών για να ανταγωνιστεί το Temu

*
Η Amazon βλέπει τους τζίρους που κάνει σε παγκόσμιο επίπεδο το Temu και τα αντίστοιχα online καταστήματα με φθηνά προϊόντα και ετοιμάζει τη δική της σχετική πρόταση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο κολοσσός των ιντερνετικών αγορών έχει αρχίσει να στέλνει σε συνεργάτες του πληροφορίες για ένα νέο κατάστημα που θα έχει συγκεκριμένο «ταβάνι» στις τιμές.

Συγκεκριμένα, η μέγιστη τιμή για κοσμήματα θα είναι 8 δολάρια, 9 δολάρια για είδη σπιτιού, 13 δολάρια για κιθάρες και 20 δολάρια για έπιπλα και αξεσουάρ καναπέ. Τα προϊόντα θα αποστέλλονται από ένα κέντρο αποθήκευσης και διανομής που βρίσκεται στην Κίνα σε 9-11 ημέρες και οι χρεώσεις θα είναι σαφώς χαμηλότερες από αυτές που βλέπουμε από την Amazon ακόμη και για τα μεταφορικά.


Η προσέγγιση του νέου eShop θα είναι εντελώς διαφορετική και δεν ξέρει κανείς το πόσο θα συσχετίζεται φανερά και με το ίδιο το Amazon. Περισσότερα το επόμενο διάστημα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*