Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Adobe απειλεί με μηνήσεις εταιρεία που έφτιαξε emulator για κονσόλες της Nintendo!

*
Η Adobe απειλεί τον emulator Delta που φτιάχτηκε για συστήματα της Nintendo, αλλά για έναν περίεργο λόγο. Η Adobe θεωρεί πως η ομάδα που έφτιαξε τον emulator χρησιμοποιεί λογότυπο που θυμίζει το δικό της και ως εκ τούτου μπορεί να δημιουργηθεί σύγχυση στον καταναλωτή.

Δικηγόρος της έστειλε ενημέρωση στην ομάδα του Delta στις 7 του μήνα, ενώ και η Apple φαίνεται να έχει στείλει σχετικό mail στην ομάδα ανάπτυξης για να την ενημερώσει πως η Adobe ζήτησε την αφαίρεσή του από το App Store.


Η ομάδα του Delta ανέφερε τόσο στην Adobe όσο και στην Apple πως το γράμμα «Α» στο λογότυπο του προγράμματος είναι μια στιλιζαρισμένη έκδοση του ελληνικού γράμματος «Δέλτα». Μπορείτε να δείτε τα δύο λογότυπα στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*