Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται περισσότερες συνδρομές YouTube Premium

*
Η Google θέλει να στείλει ακόμη περισσότερο κόσμο προς το YouTube Premium και γι’ αυτό φέρνει περισσότερες συνδρομές. Όπως ανακοίνωσε σε ένα community post πριν από μερικές ημέρες, στο επόμενο διάστημα θα παρουσιαστούν νέα πακέτα σε περισσότερες περιοχές του πλανήτη, δίνοντας έτσι στους fans περισσότερες επιλογές για να εξερευνήσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις και με περισσότερα προνόμια.

Στην παρούσα φάση υπάρχουν μόνο λίγα πακέτα, τα ατομικά, τα οικογενειακά και τα φοιτητικά και αυτά όχι σε όλες τις αγορές. Οι συνδρομητές του YouTube Premium απολαμβάνουν προνόμια όπως videos χωρίς διαφημίσεις, δυνατότητα download των videos για παρακολούθηση offline, πρόσβαση χωρίς διαφημίσεις στη μουσική βιβλιοθήκη της υπηρεσίας και άλλα.


Το χαρακτηριστικό “Jump Ahead” έρχεται πλέον και στο iOS τις επόμενες εβδομάδες, ενώ στο Android τα Premium μέλη μπορούν να δουν YouTube Shorts σε περιβάλλον picture-in-picture. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*