Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται νέα Crocs σε 4 χρώματα με θέμα τα Pokémon! (εικόνες)

*
Η Crocs έχει προσεγγίσει το κομμάτι των συνεργασιών εντελώς διαφορετικά τα τελευταία χρόνια και φαίνεται πως θα φέρει ξανά στην επιφάνεια ζευγάρια με θέμα τα Pokémon! Μετά την κυκλοφορία του Pikachu-themed Classic Clog, οι δύο πλευρές έφτασαν και πάλι σε συνεννόηση και συνεργάζονται για 4 νέα ζευγάρια με αγαπημένα Gen 1 πλάσματα.

Συγκεκριμένα, θα δούμε μέσα στη χρονιά να κυκλοφορούν Crocs για τα Gengar, Charizard, Snorlax και Jigglypuff. Κάθε ένα θα έχει και ξεχωριστό χρώμα. Η έκδοση Gegar θα έρθει σε σκούρο χρώμα, ενώ αυτή του Charizard με την έντονη πορτοκαλί παλέτα.


Κάθε ζευγάρι θα έρθει με τα δικά του charms και μία Pokeball στη σόλα, αλλά και το λογότυπο του franchise στο πίσω μέρος. Το νέο Pokemon x Crocs Classic Clog Pack θα κυκλοφορήσει το 2024 στα επίσημα καταστήματα της Crocs, αλλά και σε συνεργαζόμενους μεταπωλητές.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*