Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έπος: Κάποιος έφτιαξε το Stardew Valley με 75 χιλιάδες τουβλάκια LEGO! (video)

*
Μια απίστευτη δημιουργία της Pelican Town από το Stardew Valley εμφανίστηκε στην BrickCon 2024. Ο δημιουργός του κατέβασε αυτή τη δημιουργία στην έκθεση και όπως είπε, ενθουσιάστηκε όταν πέρασε από εκεί ο δημιουργός του τίτλου και τον συνεχάρη. Ο Steven Jensen εργάστηκε πάνω σε αυτό το project εδώ και 2 χρόνια και χρησιμοποίησε 75 χιλιάδες τουβλάκια LEGO για να φτιάξει με κάθε λεπτομέρεια την πόλη.

Έτσι, μπορεί κανείς να δει τη φάρμα, τα σπίτια και όλες τις γνωστές τοποθεσίες του videogame. Το αγαπημένο του τμήμα, όπως δήλωσε, είναι το Wizard’s Tower, αλλά και το Hat Shop. H δημιουργία του κέρδισε το βραβείο “People’s Choice” στην έκθεση και ο Jensen ενθουσιάστηκε και με τα όσα άκουσε από τον Eric Barone, τον δημιουργό του τίτλου που τον επισκέφθηκε.


@beyondthebrick Huge LEGO Stardew Valley by Steve Jensen #lego #stardewvalley ♬ original sound - Beyond the Brick
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*