Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο YouTuber Ben Potter, γνωστός και ως Comicstorian

*
Ο δημοφιλής YouTuber Ben Potter, γνωστός και στο διαδικτυο ως Comicstorian, πέθανε σε ηλικία 40 ετών μετά από ένα «ατυχές συμβάν», επιβεβαίωσε η σύζυγός του Nathalie Potter. Ο Comicstorian, ο οποίος είχε περισσότερους από τρία εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube, πέρασε πάνω από μια δεκαετία δημιουργώντας περιεχόμενο στην πλατφόρμα όπως ηχητικά κόμικς και συζήτησε για τους κόσμους της Marvel και της DC. Αυτοαποκαλούμενος ως comic nerd, ήταν επίσης ο οικοδεσπότης του The Weekly Pull και του Absolute Comics, δύο podcasts αφιερωμένων σε όλα τα κόμικς.

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο X, η σύζυγός του έγραψε: "Πριν από δύο μέρες, στις 8 Ιουνίου, ο σύζυγός μου, Ben Potter, πέθανε σε ένα ατυχές συμβάν. Για πολλούς από εσάς, ήταν ο Comicstorian, αφηγούμενος ιστορίες από πολλά διαφορετικά μέσα. Για τους αγαπημένους του, ήταν ένα από τα καλύτερα και πιο υποστηρικτικά άτομα που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς".


''Το κανάλι του ήταν ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του, και ενώ όλοι χρειαζόμαστε τον χρόνο μας για να τον θρηνήσουμε, ξέρω ότι δεν θα ήθελε να τελειώσει έτσι. Ο Ben πέρασε πάνω από 10 χρόνια διαδίδοντας την αγάπη και την εκτίμησή του για τα χόμπι του. Ήταν η αγάπη του για τις συναρπαστικές ιστορίες και τους καλογραμμένους χαρακτήρες που τον ώθησαν να ξεκινήσει στο YouTube", αναφέρει περαιτέρω η ανάρτησή της.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*