Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε την εκπληκτική μεταμόρφωση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για την παράσταση «Η Φάλαινα» (εικόνες)

*
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μεταμορφώνεται με απίστευτο τρόπο για την παράσταση «Η Φάλαινα» που έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Νέος Ακάδημος. Ο ίδιος συμμετέχει και ως σκηνοθέτης στη μεταφορά του κινηματογραφικού έργου του Ντάρεν Αρονόφσκι του 2022, η οποία και χάρισε στον Μπρένταν Φρέιζερ το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Η ιστορία της παραγωγής γράφτηκε το 2012 από τον Σάμιουελ Ντ. Χάντερ και πρόκειται για ένα δράμα του Τσάρλι, ενός ανθρώπου που παλεύει με τα σκοτάδια του. Έχοντας χάσει κάθε επαφή με τον έξω κόσμο και την επιθυμία για ζωή, κάθε μέρα κινείται προς την καταστροφή αναμένοντας την λύτρωση από την ίδια τη ζωή. Στην παράσταση συμμετέχουν ακόμη οι ηθοποιοί Ευσταθία Τσαπαρέλη, Γιώργος Μπένος, Ασημένια Βουλιώτη και Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου.








Τη μεταμόρφωση του ηθοποιού έχουν αναλάβει οι αδερφοί Αλαχούζοι, οι οποίοι μίλησαν στο Mega για το πως προσπάθησαν να μεταμορφώσουν τον ηθοποιό σε αυτήν την φιγούρα που απαιτείται για το ρόλο. Η στολή χρειάζεται περί τη 1,5 ώρα για να φορεθεί και χρησιμοποιούνται μάλιστα και κάποια προσθετικά που είναι μιας χρήσης και πρέπει να αντικαθιστούνται σε κάθε παράσταση.

«Αυτό που αγαπώ στη Φάλαινα είναι το πώς ένας άνθρωπος παρασύρεται από έναν έρωτα και φτάνει στον ύστατο άθλο του να τερματίσει σχεδόν τη ζωή του και να πει ένα αντίο στους δικούς του πριν φύγει», δήλωσε ο Δαδακαρίδης για το έργο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*