Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτό το είδος έχει γνωστικές ικανότητες που θυμίζουν άνθρωπο

*
Η εξερεύνηση των γνωστικών ικανοτήτων σε διάφορα είδη του ζωικού βασιλείου συνεχίζει να αποκαλύπτει εκπληκτικά γεγονότα για τη νοημοσύνη των πλασμάτων. Μια πρόσφατη μελέτη που επικεντρώνεται στο πώς οι αιγυπτιακές νυχτερίδες των φρούτων παρουσιάζουν περίπλοκες γνωστικές δεξιότητες που θυμίζουν ανθρώπινη σκέψη. Αυτά τα ευρήματα, που προέρχονται από το Current Biology, υποδηλώνουν ότι η κατανόησή μας για τη γνώση των ζώων θα μπορούσε να αλλάξει κατά πολύ. Η έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ εμβαθύνει στις περιπλοκές των συμπεριφορών αυτών των νυχτερίδων, παρέχοντας πληροφορίες για το πώς πλοηγούνται στο περιβάλλον τους και επικοινωνούν μεταξύ τους. Τέτοιες μελέτες όχι μόνο διευρύνουν τις γνώσεις μας για τη νοημοσύνη των ζώων, αλλά έχουν επίσης πιθανές επιπτώσεις στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης και της ρομποτικής, όπου η μίμηση της φυσικής νοημοσύνης μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές προόδους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*