Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτό είναι το ελληνικό “creepy” νησί που δεν θέλει να επισκεφθεί κανείς (video)

*
Η Ελλάδα είναι γνωστή για τα νησιά της και δέχεται κάθε χρόνο εκατομμύρια τουριστών, αλλά υπάρχει ένα νησί που δεν θέλει να επισκεφθεί κανείς. Ο λόγος για το νησάκι του Αγίου Φωκά, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Μονεμβασιά. Το νησάκι αυτό έχει έκταση μόλις 13 στρέμματα και προσφέρει μια ήρεμη ατμόσφαιρα και κρυστάλλινα νερά.

Ωστόσο, στα χρόνια της Ενετροκρατίας χρησμοποιήθηκε ως νεκροταφείο για τους κατοίκους της περιοχής και για κάποιους αυτό είναι λόγος να μείνουν μακριά. Παρόλα αυτά, στο έδαφός του σώζονται ακόμη τα ερείπια ενός βυζαντινού ναού και αρκετοί τάφοι.


Μπορείτε να το γνωρίσετε (μαζί με την ιστορία του) μέσα από ένα video του καναλιού Up Stories στο YouTube, μέσα από τον player που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*