Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυξήσεις έως και 44% για τις τιμές του YouTube Premium στην Ευρώπη

*
Οι πολλαπλές συνδρομές προβληματίζουν τους χρήστες και στην Ευρώπη και φαίνεται πως η Google προκαλεί περαιτέρω ζητήματα στο πορτοφόλι τους, ανακοινώνοντας αυξήσεις έως και 44% για το YouTube Premium. Συγκεκριμένα, σε κάποιες αγορές της Ευρώπης (η Ελλάδα προς το παρόν φαίνεται να μένει απ’ έξω) οι τιμές των ατομικών και οικογενειακών πακέτων ανέβηκαν αρκετά.

Για παράδειγμα, σε κάποιες περιοχές όπως η Ολλανδία και η Ιταλία, η τιμή της ατομικής συνδρομής ανέβηκε από τα 11,99 ευρώ στα 13,99 ευρώ, ενώ η τιμή του οικογενειακού πακέτου ανέβηκε από τα 17,99 ευρώ στα 25,99 ευρώ το μήνα! Αυξήσεις είδαμε ακόμη σε χώρες όπως η Σιγκαπούρη, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Ινδονησία και η Ταϊλάνδη και η ίδια η Google αναφέρει πως έκανε αυτήν την αναπροσαρμογή για να μπορεί να συνεχίσει να παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά.


Όσοι χρήστες έχουν εγγραφεί στο YouTube Premium μέσω συσκευών της Apple, δε, θα δουν τις αυξήσεις να αγγίζουν έως και το 60%! Ήδη σε δημοφιλή forum και το Reddit τα παράπονα των χρηστών είναι πολλά, με κάποιους να συγκρίνουν την τιμή του YouTube Premium με αυτές συνδρομητικών υπηρεσιών όπως το Netflix και το Amazon Prime. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*