Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το LEGO Super Mario World: Mario & Yoshi set

*
Η LEGO ανακοίνωσε μια ακόμα συνεργασία της με τη Nintendo, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της San Diego Comic-Con. Πρόκειται για μια pixelated αναπαράσταση του Mario και του Yoshi από το 16-bit κλασσικό παιχνίδι του SNES, Super Mario World. Όπως συμβαίνει με τα art sets της LEGO, πρόκειται για μια δημιουργία 2D που προορίζεται για επίδειξη αλλά περιλαμβάνει και κρυμμένους μηχανισμούς που δίνουν ζωή στον Yoshi. Αποτελείται από 1.215 κομμάτια και έχει ύψος περίπου 45 εκατοστά όταν είναι συναρμολογημένο. Περιλαμβάνει τον Mario με μια κίτρινη κάπα καβάλα στον Yoshi και το ντουέτο βρίσκεται σε μια κατάφυτη τοποθεσία. Όσον αφορά τους κρυμμένους μηχανισμούς, στο πίσω μέρος του set υπάρχει ένας μοχλός και όταν γυρίζει τα πόδια του Yoshi κινούνται χωρίς σταματημό. Επίσης, με ένα χερούλι ανοίγει το στόμα του πράσινου δεινόσαυρου και η γλώσσα του μπαίνει και βγαίνει στο στόμα.

The assembled Lego Super Mario Super Mario World: Mario & Yoshi set on a small table.


Η τιμή του LEGO Super Mario World: Mario & Yoshi set είναι $129,99 και οι αποστολές θα ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου.

The front and back of the packaging for the Lego Super Mario Super Mario World: Mario & Yoshi set. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*