Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το βιβλίο Grace Given: The Mythology of Elden Ring

*
Ανακοινώθηκε το βιβλίο Grace Given: The Mythology of Elden Ring, που έχει γράψει ο ειδικός της ιστορίας του παιχνιδιού, Geoff “SmoughTown” Truscott.

“Ετοιμαστείτε να βυθιστείτε στη μυθολογία του νεότερου έργου τέχνης του Miyazaki. Το Grace Given αντλεί έμπνευση ιερά βιβλία της αρχαιότητας, με αποκορύφωμα ένα προϊόν που είναι ταυτόχρονα ένα ακαδημαϊκό έργο και συλλεκτικό έργο τέχνης στο ίδιο πακέτο”, αναφέρει η περιγραφή του βιβλίου.


Το Grace Given: The Mythology δεν έχει την επίσημη υποστήριξη της FromSoftware ή της Bandai Namco.

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει πάνω από 500 σελίδες, περισσότερες από 20 έγχρωμες εικονογραφήσεις από τον καλλιτέχνη Shimhaq, 100+ εικονογραφήσεις από τον καλλιτέχνη MenasLG, 25 προσαρμοσμένα σχέδια σε στυλ ξυλογλυπτικής από τον καλλιτέχνη Chris Lewis Lee, καθώς και πρωτότυπα έργα τέχνης από τον καλλιτέχνη Elliott Wells . Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025 σε τρεις εκδόσεις, μία εκ των οποίων θα είναι η Collector’s Edition, με τιμή $276. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*