Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το 2 σε 1 The Legend of Zelda: Great Deku Tree LEGO set (video)

*
Η LEGO ανακοίνωσε το The Legend of Zelda: Great Deku Tree set. Θα αποτελείται από 2.500 κομμάτια, θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου 2024 με τιμή €299,99 και επιλογή ανάμεσα σε δύο σχεδιασμούς. Ο πρώτος αποτελεί αντίγραφο του πως πως μοιάζει το Deku tree στο The Legend of Zelda Ocarina of Time και ο δεύτερος βασίζεται στο The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που το The Legend of Zelda εντάσσεται στον κόσμο των LEGO bricks, κάτι που έχει κεντρίσει τις δημιουργικές αναζητήσεις τόσων πολλών ανθρώπων όλων των ηλικιών", δήλωσε ο παραγωγός της σειράς The Legend of Zelda, Eiji Aonuma.


"Το Deku Tree ήταν το πρώτο στοιχείο από το The Legend of Zelda που θέλαμε να αναπαραστήσουμε χρησιμοποιώντας τουβλάκια LEGO. Αυτό το σετ σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε δύο διαφορετικές εκδόσεις του Deku Tree, από το The Legend of Zelda: Ocarina of Time και το The Legend of Zelda: Breath of the Wild με μοναδικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν πολύ στη φύση της σειράς. Ανυπομονώ να έχουν όλοι την ευκαιρία να φτιάξουν αυτό το μέρος του κόσμου του The Legend of Zelda με τα χέρια τους".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*