Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Αλλάξτε τακτική, αλλιώς βαρύ πρόστιμο», λέει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Apple

*
Η Apple κατηγορείται ότι παραβίασε τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν θεσπιστεί για να διασφαλίζεται ότι οι μεγάλες εταιρείες της τεχνολογίας δεν θα χρησιμοποιούν την κυρίαρχη θέση τους για να καταπνίγουν τον ανταγωνισμό σε ψηφιακές αγορές. Μαζί με τις Alphabet, Amazon, ByteDance, Meta και Microsoft, η Apple έχει τοποθετηθεί στον κατάλογο των επονομαζόμενων ως gatekeepers και απαιτείται να συμμορφώνεται με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τον νόμο περί Ψηφιακών Αγορών, που τέθηκε σε εφαρμογή τον Μάρτιο. Σε περίπτωση που όντως διαπιστωθούν παραβιάσεις, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει τη δυνατότητα επιβολής προστίμου που φτάνει το 10% των εσόδων της εταιρείας παγκοσμίως.

Η Apple έχει περιθώριο 12 μηνών για να συμμορφωθεί, από τις 25 Μαρτίου που ξεκίνησε η διαδικασία, διαφορετικά θα της επιβληθεί πρόστιμο, που μπορεί να αυξάνεται κατά 20% σε περίπτωση επανάληψης των παραβιάσεων.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*