Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άκολη, η ελληνική μαγευτική παραλία με τα πιο βαθιά νερά που αξίζει να επισκεφτείτε (video)

Η Άκολη είναι πραγματικά ένας μαγευτικός προορισμός και σίγουρα αξίζει τον κόπο να τον βάλετε στον καλοκαιρινό σας χάρτη. Με τα κρυστάλλινα νερά της και την αμμουδιά με το ψιλό βότσαλο, προσφέρει μια εμπειρία που θυμίζει νησί, αν και βρίσκεται στον νομό Αχαΐας. Η παραλία είναι γνωστή και ως Άβυθος λόγω του μεγάλου βάθους των νερών της, κάτι που την καθιστά ιδανική για εξερεύνηση με μάσκα. Ο οικισμός της Άκολης είναι σύγχρονος και καλά οργανωμένος, με εγκαταστάσεις για beach volley και kite-surf, καθώς και άνετους χώρους στάθμευσης. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η παραλιακή ζώνη πεζοδρομείται, προσφέροντας μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία για τους επισκέπτες. Είναι το ιδανικό μέρος για μια ολοήμερη εκδρομή, από το πρωί μέχρι το ηλιοβασίλεμα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*