Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 80: Έσο έτοιμος

*
Η συζήτηση περί δημοσιογραφίας στο gaming συνεχίζεται στο Vertical Slice, ενώ, όπως υποσχεθήκαμε την περασμένη φορά, παίρνει σειρά και το θέμα του τελευταίου κύμματος metoo που άγγιξε το gaming στις διάφορες μορφές του και όχι μόνο. Κατά τα άλλα η Sony ξεκινά το πρόγραμμα PlayStation Indies, η Microsoft μοιράζει σε όλους demo από indie games και η Nintendo ζητά συγγνώμη για το drift στα Joy-Con. Παίρνουμε μια γεύση για το πώς βοηθά τις πωλήσεις ενός μικρού τίτλου το Xbox Games Pass, μαθαινουμε (;) για τη σχέση των gamers με τα μεγάλα brand ενώ δεν ξεχνάμε ότι ετοιμάζεται τηλεοπτικό Fallout. Και τηλεοπτικό my Friend Pedro. Bananas.

Vertical Slice 80: Έσο έτοιμος

Σημείωση: Αν δεν λειτουργεί σωστά ο player, αξιοποιείστε τα πλήκτρα στο κάτω μέρος του, κάνοντας δεξί κλικ και ύστερα άνοιγμα σε νέο παράθυρο ή κατέβασμα του αρχείου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*