Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 63: Kenny Ultimania Omega

*
Αυτήν την εβδομάδα όλα ξεκινούν στο Vertical Slice με το demo του Final Fantasy VII Remake που μας κάνει να απορούμε σε πολλαπλά επίπεδα, περισσότερο ίσως και από τη συνέντευξη που πήρε παλαιστής από τον Yoshinori Kitase. Παράλληλα κλείνουμε 20 χρόνια από την ιαπωνική κυκλοφορία του PS2 και αισθανόμαστε τα ανάλογα. Χαιρόμαστε για την Ziggurat Interactive, βλέπουμε μία (1) ενδιαφέρουσα κίνηση από Google Stadia και μία (1) τελείως κουφή επιλογή των Koei Tecmo και Team Ninja. Η Sony συνεχίζει σε πολλαπλά μέτωπα, με την ταινία Uncharted να πλέει στο άγνωστο, τη σειρά The Last Of Us να ελλιμενίζεται στο HBO, αλλαγή φρουράς σε Santa Monica Studio και ελπίδες για το Ghost Of Tsushima. Ε και κάπου μέσα όλα αυτά χωράει και μια δόση κορωνοϊού για να έχουμε να λέμε.

Vertical Slice 63: Kenny Ultimania Omega
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*