Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Reddit λανσάρει νέο σύστημα προβλέψεων σε στύλ τουρνουά

*
Το Reddit λάνσαρε ένα νέο σύστημα, στο οποίο οι χρήστες θα επιδιώκουν να προβλέπουν το αποτέλεσμα ενός happening, όπως σκορ ενός αγώνα, ή τελετές βραβείων όπως τα Oscar ή τα Emmy. Το σύστημα βασίζεται στο token mechanic του Reddit. Οι χρήστες που θα συμμετέχουν, μπορούν να ποντάρουν και να κερδίσουν Tokens ανάλογα με τα αποτελέσματα που βρήκαν σωστά. Δεν χρησιμοποιούνται αληθινά λεφτά, οπότε σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για τζόγο. Ο νικητής θα παίρνει κυρίως bragging rights οτι τα βρήκε όλα σωστά, τα οποία θα συνοδεύονται με κάποιο έμβλημα που θα φαίνεται στο community. Παρόλα αυτά το Reddit δήλωσε πως τα Premium Members θα παίρνουν κάποιο εξτρά πλεονέκτημα ή μεγαλύτερα οφέλη στο μέλλον.

Τα Prediction Tournaments μπορούν να ανέβουν σαν post μόνο απο administrators των διαφόρων reddit communities. Η λίστα των predictions μπορεί να επεκταθεί, επίσης μόνο απο moderators. Κάθε χρήστης που συμμετέχει παίρνει 1000 tokens για να τα ποντάρει στα αποτελέσματα που πιστεύει ότι θα βγούν αληθινά. Ένα παράδειγμα είναι ποιος θα βγεί νικητής στα επόμενα όσκαρ, ή ποιος θα κερδίσει στο σημερινό αγώνα ενός αθλήματος, ποδόσφαιρο, τέννις, μπάσκετ κ.ο.κ. Αν ο χρήστης ποντάρει όλα τα Tokens σε λανθασμένες απαντήσεις, τότε θα αποκλείεται απο το τουρνουά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*