Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O επικεφαλής των League of Legends animated shorts στην Bungie για ταινίες, σειρές και άλλα projects

*
Μια σημαντική μεταγραφή έκανε η Bungie, αφού πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Derick Tsai, πρώην επικεφαλής των League of Legends animated shorts στη Riot Games. Όπως φαίνεται, ο Tsai διευθύνει πλέον τον τομέα Destiny Universe Transmedia και θα είναι υπεύθυνος για την επέκταση του franchise σε άλλα μέσα, όπως ταινίες, σειρές, βιβλία, κόμικς και ηχητικές παραγωγές. Μάλιστα, ακούγεται έντονα πως ο ρόλος του θα είναι να κάνει τον κόσμο του Destiny κάτι ανάλογο με το Star Wars, δημιουργώντας και πολλές διαφορετικές πηγές εσόδων για την εταιρεία. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό κάτι παραπάνω, ωστόσο αναμένουμε εξελίξεις σύντομα, καθώς και η εξαγορά της εταιρείας από το PlayStation ίσως επισπεύσει κάποια πράγματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*