Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο κόσμο στο σύμπαν του Dungeons and Dragons δημιουργεί το Auroboros: Coils of the Serpent (trailer)

Ο συν-δημιουργός των Warcraft και StarCraft, Chris Metzen, χτίζει έναν νέο κόσμο στο Dungeons and Dragons. Μαζί με τον Mike Gilmartin, δημιούργησαν την εταιρεία επιτραπέζιων Warchief Gaming τον περασμένο Οκτώβρη και πλέον αποκαλύπτουν το πρώτο τους project, με τίτλο Auroboros: Coils of the Serpent. Η πρώτη κυκλοφορία στον νέο αυτό κόσμο θα είναι το Worldbook: Lawbrand, ένα βιβλίο βασισμένo στα RPG campaigns του Metzen από την παιδική του ηλικία, πριν ακόμα ξεκινήσει να εργάζεται στην Blizzard.

"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που επέστρεψα σε αυτόν τον κόσμο που ανέπτυξα με τους φίλους μου εδώ και πολύ καιρό", δήλωσε ο Chris Metzen. Ενώ συνέχισε: "Η δημιουργία αυτής της παλιάς καμπάνιας σε μια ολοκαίνουργια επιτραπέζια εμπειρία είναι ένα φιλόδοξο εγχείρημα, αλλά ήξερα, ότι αργά ή γρήγορα, θα έβρισκα το δρόμο μου πίσω στο Auroboros."


Η καμπάνια χρηματοδότησης του Worldbook: Lawbrand αρχίζει στις 20 Απρίλιου στο Kickstarter.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*