Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep54: PS5 Pro, Concord, Astro Bot, NBA 2K25, Space Marine 2, Switch 2, IFA 2024

*
Το νέο επεισόδιο του Gametech Playground είναι εδώ και ασχολείται με τις νεότερες φήμες για PS5 Pro και Nintendo Switch 2, το Astro Bot, το άδοξο τέλος του Concord και άλλα.

Το Gametech Playground έρχεται πλέον με την υποστήριξη της Xiaomi! Βρείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας στο ελληνικό της κατάστημα.

Στο νέο επεισόδιο του Gametech Playground σχολιάζουμε τις εξελίξεις με το Concord και το τέλος εποχής (προσωρινό ή μη, ουδείς γνωρίζει) που ανακοίνωσε η Sony και αναφερόμαστε στο PS5 Pro και τις νεότερες φήμες που το θέλουν να ανακοινώνεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αλλά και το τι θα μπορεί να προσφέρει. Ακόμη, μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από τα Astro Bot, NBA 2K25 και Warhammer 40K: Space Marine 2, ενώ μιλάμε και για τις νεότερες φήμες του Nintendo Switch 2 και το ενδεχόμενο να έχουμε σύντομα ανακοινώσεις.





Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*