Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 14/03/16 με 20/03/16

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016.

The Finest Hours
Ελληνικός τίτλος: Η μεγάλη διάσωση
Διάρκεια: 117 λεπτά
Κατηγορία: Δραματική περιπέτεια
Περιγραφή: Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Casey Sherman και διηγείται τα πραγματικά περιστατικά μιας τρομερής ναυτικής τραγωδίας που συνέβη στον Ατλαντικό Ωκεανό. Τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν και οι εξαιρετικά δύσκολες ώρες των πληρωμάτων στοιχειώνουν τη ναυτική ιστορία των Η.Π.Α. μέχρι και σήμερα. Ο σκηνοθέτης Craig Gillespie (Νύχτα Τρόμου, Το Χέρι του Ενός Εκατομμυρίου) μάς μεταφέρει με άκρως ρεαλιστικό τρόπο τις αγωνιώδεις στιγμές και τα ακραία συναισθήματα που επικρατούσαν τις τρομερές εκείνες στιγμές. Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Eric Bana (Star Trek, Ξόρκισε το Κακό), Ben Foster (Ο Μόνος Επιζών) και ο υποψήφιος για Όσκαρ Casey Affleck. Φεβρουάριος του 1952. Η.Π.Α., Νέα Αγγλία. Μια από τις πιο σφοδρές καταιγίδες θα χτυπήσει τις ανατολικές ακτές της περιοχής. Ένα τάνκερ κόβεται στην κυριολεξία στα δύο, αφήνοντας στο έλεος του θεού το πλήρωμα. Ένα μικρό πλοίο της ακτοφυλακής σπεύδει για βοήθεια έχοντας να αντιμετωπίσει ακραίες καιρικές συνθήκες και γιγάντια κύματα που καταπίνουν τα πάντα στο διάβα τους. 4 μέλη της ακτοφυλακής, αψηφώντας τη θεομηνία, θα ρισκάρουν τις ίδιες του τις ζωές στην προσπάθειά τους να σώσουν περισσότερους από 30 αβοήθητους ναύτες που είναι παγιδευμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν.

Trailer:



Ein Atem
Ελληνικός τίτλος: Μια ανάσα
Διάρκεια: 96 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Η Έλενα, μια όμορφη νεαρή Ελληνίδα, αποφασίζει να μεταναστεύσει στη Γερμανία για να ζήσει το όνειρό της για μια καλύτερη ζωή εν μέσω της οικονομικής κρίσης, αφήνοντας πίσω τον σύντροφό της. Πιάνει δουλειά ως παιδαγωγός ενός μικρού κοριτσιού, της Λόττε, όμως μια μέρα, ενώ η μικρή Λόττε είναι υπό την επίβλεψη της Έλενας, εξαφανίζεται. Από εκείνη την στιγμή ξεκινά ο Γολγοθάς της Έλενας, η οποία επιστρέφει στην Ελλάδα, ενώ στην Γερμανία θεωρείται ύποπτη για απαγωγή και καταζητείται από την αστυνομία. Παράλληλα, η απεγνωσμένη Γερμανίδα μητέρα της Λόττε, αψηφώντας τις προειδοποιήσεις της αστυνομίας και του συζύγου της, αποφασίζει και εκείνη να ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να εντοπίσει την Έλενα. Θα καταφέρει όμως να φτάσει στα ίχνη της χαμένης της κόρης;

Trailer:



Pride and Prejudice and Zombies
Ελληνικός τίτλος: Περηφάνια και προκατάλήψη και ζόμπι
Διάρκεια: 108 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: Η Λίζι ζει με τους γονείς της και τις αδερφές της. Όλα τα κορίτσια της οικογένειας χειρίζονται άψογα το σπαθί τους και μαθαίνουν πολεμικές τέχνες. Καθώς η μητέρα της οικογένειας προσπαθεί να βρει γαμπρούς για τα κορίτσια, ένας περίεργος λοιμός πανούκλας σαρώνει την πόλη. Οι πεθαμένοι επιστρέφουν στην ζωή και επιτίθενται στου ζωντανούς. Ένας νέος άνδρας, ο κύριος Ντάρσι έρχεται να μείνει στο χωριό και μία δυνατή έλξη φουντώνει ανάμεσα σε αυτόν και την Λίζι, όμως οι προκαταλήψεις και τα ζόμπι τους εμποδίζουν να γνωριστούν καλύτερα.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Georgebor
    • Βλέπω την αρχική του Site και σκέφτομαι Titanic 2;; Ρε τους κερατάδες μέχρι και αυτό θα κάνουν Sequel;;Ευτυχώς όμως μπήκα και είδα τη μεγάλη διάσωση που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα αν και θα έχει μπόλικη σως όπως φαίνεται!

    • Srath
    • To "The Finest Hours" θυμίζει αρκετά το "The Perfect Storm" από τα λίγα που καταλαβαίνω από το trailer. Το "The Perfect Storm" με είχε εντυπωσιάσει τότε.... βέβαια πέρασαν και 16 χρόνια από τοτε!

*