Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Top 10 ταινίες δράσης του Netflix

*
Αν ψάχνετε ταινίες δράσης γεμάτες αδρεναλίνη και αγωνία, ορίστε οι 10 καλύτερες που παίζουν αυτή τη στιγμή στο Netflix.

Στο νέο μας top 10 ταινιών, κοιτάμε ορισμένες από τις καλύτερες παραγωγές ταινιών δράσης που είναι τώρα διαθέσιμες στο Netflix. Σχεδόν κάθε μια από αυτές απευθύνεται σε τελείως διαφορετικό κοινό, όμως το βέβαιο είναι πως πρόκειται για ταινίες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον όσων αποζητούν μια δόση action, το βράδυ, αγκαλιά με ένα μπολ ποπ κορν. Δείτε τη λίστα μας στη συνέχεια και πείτε μας ποιες είναι οι δικές σας αγαπημένες.


John Wick (2014)
Του: Chad Stahelski (Day Shift, Bruised)
Με τους: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, Adrianne Palicki, Bridget Moyanahan, Dean Winters, Lance Reddick, Toby Leonard Moore, Ian McShane, John Leguizamo, Willem Dafoe.

Ένας πρώην επαγγελματίας δολοφόνος επαναδραστηριοποιείται, αφού μια ομάδα μαφιόζων σκοτώσει τον σκύλο που του άφησε η νεκρή πια γυναίκα του και, στη συνέχεια, του κλέψει το αυτοκίνητο. Το neo-noir φιλμ δράσης του Derek Kolstad που ξεκίνησε ένα - τελικά – τεράστιο franchise με 4 ταινίες (εκ των οποίων, οι τρεις είναι στο Netflix), ενώ έπονται και δύο spin-offs: μια σειρά στο Peacock με το όνομα The Continental: From the World of John Wick και η ταινία Ballerina, με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas.



Blade Runner 2049 (2017)
Του: Denis Villeneuve (Dune, Sicario)
Με τους: Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista, Jared Leto, Edward James Olmos, Barkhad Abdi, Hiam Abbass, David Dastmalchian, Wood Harris, Tómas Lemarquis.

35 χρόνια μετά, και προφανώς σε εποχή που οπτικά παρουσιάζεται με καλύτερο τρόπο, το Blade Runner επιστρέφει με τον Ridley Scott να περιορίζεται στην παραγωγή και τα ηνία της σκηνοθεσίας να περνάνε στον Denis Villeneuve. Ο original Blade Runner, Harrison Ford, αγνοείται επί τρεις δεκαετίες και ο νέος (Ryan Gosling) τον αναζητά σε ένα φιλμ με φανταχτερές παρουσίες που συμπεριλαμβάνουν τον Jared Leto και τον David Dastmalchian.



Triple Frontier (2019)
Του: Jeffrey McDonald Chandor (A Most Violent Year, All is Lost)
Με τους: Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund, Pedro Pascal, Adria Arjona.

Πέντε φίλοι και πρώην μέλη των Ειδικών Δυνάμεων των Η.Π.Α., σχεδιάζουν μια επικίνδυνη αποστολή κλοπής ενάντια σε αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης, στη Νότια Αμερική. Πολύ σύντομα, τα πράγματα δεν πάνε βάση σχεδίου και τότε, η κατάσταση ανατρέπεται και πλέον κάνουν ότι μπορούν, απλά και μόνο για να επιβιώσουν. Μερικοί από τους ηθοποιούς που παραλίγο να συμμετέχουν στην ταινία, είναι οι Tom Hanks, Johnny Depp, Will Smith, Channing Tatum και Tom Hardy. Τροφή για σκέψη, για εναλλακτικό καστ.



The Old Guard (2020)
Της: Gina Prince-Bythewood (The Woman King, Beyond the Lights)
Με τους: Charlize Theron, KiKi Layne, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Ngô Thanh Vân, Matthias Schoenaerts, Chiwetel Ejiofor, Anamaria Marinca, Joey Ansah.

Βασισμένο στην ομώνυμη σειρά graphic novels του Greg Rucka, το φιλμ της Prince-Bythewood με τη Charlize Theron ως την αρχηγό μιας αθάνατης ομάδας μισθοφόρων περιέχει ακατάπαυστες σκηνές δράσης που, παρόλο που δεν επαναπροσδιορίζουν το ιδίωμα, είναι τόσο ιδιαίτερα “χορογραφημένες” που κόβουν την ανάσα (πολλάκις). Το sequel είναι ήδη στα σκαριά, από τη Victoria Mahoney του Yelling to the Sky.



Da 5 Bloods (2020)
Του: Spike Lee (BlacKkKlansman, Inside Man)
Με τους: Delroy Lindo, Jonathan Majors, Clarke Peters, Norm Lewis, Isiah Whitlock Jr., Johnny Trí Nguyễn, Mélanie Thierry, Paul Walter Hauser, Jasper Pääkkönen, Chadwick Boseman, Jean Reno, Veronica Ngo, Lê Y Lan, Nguyễn Ngọc Lâm, Sandy Hương Phạm.

Πολεμική ταινία, δραματική περιπέτεια και heist film σε ένα. Κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, μια ομάδα στρατιωτών που αυτοαποκαλείται Bloods, αναζητά τον αγνοούμενο αρχηγό της, αλλά και έναν θησαυρό που έθαψε κατά τη διάρκεια της θητείας της. Γεμάτη με σκληρές εικόνες και αγωνιώδεις στιγμές, η τελευταία ταινία του Chadwick Boseman (Black Panther) είναι ένας θησαυρός συναισθημάτων.



Nobody (2021)
Του: Ilya Naishuller (Hardcore Henry)
Με τους: Bob Odenkirk, Aleksei Serebryakov, Connie Nielsen, Christopher Lloyd, Michael Ironside, Colin Salmon, RZA, Billy MacLellan, Gage Munroe, Paisley Cadorath, Aleksandr Pal, Araya Mengesha.

Μια ταινία που θα θυμίσει το John Wick, ούσα σεναριογραφημένη από τον ίδιο άνθρωπο (Derek Kolstad), στην οποία ένας πρώην δολοφόνος επιστρέφει στην αμαρτωλή ζωή αφότου του ληστέψουν το σπίτι. Ο Bob Odenkirk (Better Call Saul) δίνει για ακόμα μια φορά ρεσιτάλ, κάνοντας από μόνος του μια κατά τα άλλα μια-από-τα-ίδια ταινία σε ένα must-watch action film.



Army of the Dead (2021)
Του: Zack Snyder (Justice League, Wonder Woman 1984)
Με τους: Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi, Garret Dillahunt, Samantha Win, Richard Cetrone, Athena Perample.

Στον πνευματικό διάδοχο του Dawn of the Dead (2004), η κυβέρνηση της Καλιφόρνια έχει θέσει το Las Vegas σε καραντίνα, καθώς έχει ξεσπάσει επιδημία ζόμπι, μερικά εκ των οποίων παραείναι σκληρά για να πεθάνουν. Λίγες ώρες πριν από την εκτόξευση βόμβας που θα τα στείλει όλα πίσω στον κάτω κόσμο, μια ομάδα θαρραλέων (και μη) εισχωρούν στη ζώνη του lockdown για να αρπάξουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από ένα καζίνο. Ήδη διαθέσιμο είναι ένα spin-off με το όνομα Army of Thieves, ενώ υπό ανάπτυξη είναι και το sequel, με τίτλο Planet of the Dead.



The Harder they Fall (2021)
Του: Jaymes Samuel (JAY-Z: Legacy)
Με τους: Idris Elba, Jonathan Majors, Zazie Beetz, Regina King, Delroy Lindo, Lakeith Stanfield, RJ Cyler, Danielle Deadwyler, Edi Gathegi, Deon Cole, Damon Wayans JR., DeWanda Wise, Julio Cesar Cedillo, Mark “Rhino” Smith.

20 χρόνια μετά τη δολοφονία των γονιών του, μπροστά στα αθώα και παιδικά του μάτια, ο Nat Love αναζητά τον Rufus Buck για να πάρει την εκδίκηση που χρειάζεται όσο τίποτα άλλο στη ζωή του. Το εντυπωσιακό καστ του συγκεκριμένου western αποτελείται από μαύρους ηθοποιούς, όμως οι χαρακτήρες τους βασίζονται ελαφρώς στους παραδοσιακούς λευκούς cowboys της άγριας δύσης, του 19ου αιώνα.



RRR (2022)
Του: Koduri Srisaila Sri Rajamouli (Baahubali: The Beginning)
Με τους: N. T. Rama Rao Jr., Ram Charan, Ajay Devgn, Alia Bhatt, Shriya Saran, Samuthirakani, Ray Stevenson, Alison Doody, Olivia Morris, Chatrapathi Sekhar, Makarand Deshpande, Rajeev Kanakala, Rahul Ramakrishna.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές παραγωγές δράσης του ινδικού κινηματογράφου, με τρεις ώρες over-the-top σκηνών δίχως προηγούμενο. Η ιστορία βασίζεται ελαφρώς σε αληθινά γεγονότα, με πρωταγωνιστές δύο Ινδούς στρατιώτες της ελευθερίας, οι οποίοι αναζητούν ένα νεαρό κορίτσι που έπεσε θύμα απαγωγής. Οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλο, στη συνέχεια γίνονται φίλοι και αντιμετωπίζουν ορδές από κακούς Βρετανούς κατακτητές.



The Woman King (2022)
Της: Gina Prince-Bythewood (The Old Guard, Beyond the Lights)
Με τους: Viola Davis, Thuso Mbedu, Lashana Lynch, Sheila Atim, Hero Fiennes Tiffin, John Boyega, Jordan Bolger, Jimmy Odukoya, Masali Baduza, Jayme Lawson, Adrienne Warren, Siv Ngesi, Angélique Kidjo, Zozibini Tunzi, Makgotso M, Thando Dlomo, Julian Tennon.

Η Viola Davis (Widows, Suicide Squad) υποδύεται μια στρατηγό που εκπαιδεύεται ως ο επόμενος αρχι-πολεμιστής των Αμαζόνων της Δαχομέης, ενός δυτικο-αφρικανικού βασιλείου που υπήρξε μεταξύ 17ου και 19ου αιώνα. Η καθηλωτική ταινία της Prince-Bythewood εξερευνά τα πάθη, τα προβλήματα και τη συντροφικότητα του αποκλειστικά γυναικείου τμήματος του βασιλείου, συνδυάζοντας τη δράση με το συναίσθημα, με τρόπο που μας κρατά σε εγρήγορση καθ’ όλη τη διάρκειά της.



ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Οι καλύτερες κωμωδίες απο το Netflix 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*