Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 25/03/24 με 31/03/24

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε τις 20 top αναμενόμενες ταινίες του 2024


Godzilla x Kong: The New Empire
Ελληνικός τίτλος: Γκοτζίλα x Κονγκ, η νέα αυτοκρατορία
Διάρκεια: 115 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια δράσης
Περιγραφή: Η επική μάχη συνεχίζεται! Το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures βαδίζει στα ίχνη της εκρηκτικής αναμέτρησης του “Γκοτζίλα vs.Κονγκ” με μία νέα περιπέτεια που φέρνει τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα αντιμέτωπους με μία κολοσσιαία, ανεξερεύνητη απειλή κρυμμένη μέσα στον κόσμο μας, που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη τους και τη δική μας. Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία αυτών των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου και πέραν αυτής, ενώ αποκαλύπτει τη μυθική μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα εκπληκτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα.




Τop 10 κωμωδίες στο netflix


Race for Glory: Audi vs Lancia
Ελληνικός τίτλος: Ο αγώνας για τη δόξα, Audi vs. Lancia
Διάρκεια: 109 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Εμπνευσμένο από τα απίστευτα αληθινά γεγονότα που έγιναν κατά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλι του 1983 και τον έντονο ανταγωνισμό μεταξύ Γερμανίας (Audi) και Ιταλίας (Lancia), το «Race for Glory: Audi vs Lancia» είναι μία πραγματική "Δαβίδ εναντίον Γολιάθ" ιστορία.




Baghead
Ελληνικός τίτλος: Baghead, η μάγισσα των νεκρών
Διάρκεια: 94 λεπτά
Κατηγορία: Τρόμου
Περιγραφή: Μετά το θάνατο του πατέρα της (Peter Mullan), η Iris (Freya Allan) μαθαίνει ότι έχει κληρονομήσει μια ερειπωμένη παμπ αιώνων. Ταξιδεύει στο Βερολίνο για να αναγνωρίσει το σώμα του πατέρα της και να συναντηθεί με τον Δικηγόρο (Ned Dennehy) για να συζητήσουν το κτήμα. Όταν υπογραφεί η πράξη θα δεθεί άρρηκτα με μια ανείπωτη οντότητα που κατοικεί στο υπόγειο της παμπ - την Baghead - ένα πλάσμα που αλλάζει σχήμα και μπορεί να μεταμορφωθεί σε νεκρό. Δύο χιλιάδες μετρητά για δύο λεπτά με το πλάσμα είναι ό,τι χρειάζονται για να απαλύνουν τη θλίψη τους οι απελπισμένοι αγαπημένοι τους. Ο Neil (Jeremy Irvine), ο οποίος έχει χάσει τη γυναίκα του, είναι ο πρώτος πελάτης της Iris. Όπως ο πατέρας της, η Ίρις μπαίνει στον πειρασμό να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις του πλάσματος και να βοηθήσει τους απελπισμένους ανθρώπους για ένα τίμημα. Σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι η παραβίαση του κανόνα των δύο λεπτών μπορεί να έχει τρομακτικές συνέπειες. Μαζί με την καλύτερή της φίλη Katie (Ruby Barker), η Iris πρέπει να παλέψει για να διατηρήσει τον έλεγχο της Baghead και να βρει πώς να την καταστρέψει, προτού τους καταστρέψει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*