Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 06/05/24 με 12/05/24

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε τις 20 top αναμενόμενες ταινίες του 2024


Kingdom of the Planet of the Apes
Ελληνικός τίτλος: Το βασίλειο του πλανήτη των πιθήκων
Διάρκεια: 142 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια δράσης
Περιγραφή: Ο σκηνοθέτης Wes Ball δίνει νέα πνοή στο παγκόσμιο, επικό franchise που διαδραματίζεται στο μέλλον, μετά τη βασιλεία του Καίσαρα, όπου οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος και ζουν αρμονικά μεταξύ τους ενώ οι άνθρωποι ζουν περιορισμένοι και κρυμμένοι. Καθώς ένας νέος τύραννος ηγέτης πίθηκος χτίζει την αυτοκρατορία του, ένας νεαρός πίθηκος ξεκινά ένα οδυνηρό ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα γνώριζε για το παρελθόν και να κάνει επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον τόσο για τους πιθήκους όσο και για τους ανθρώπους.





Τop 10 κωμωδίες στο netflix


Back to the Dinosaurs
Ελληνικός τίτλος: Επιστροφή στην εποχή των δεινοσαύρων
Διάρκεια: 81 λεπτά
Κατηγορία: Φαντασίας
Περιγραφή: Ο Τζέισον, ένα πανέξυπνο νεαρό αγόρι, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες διαστημόπλοιο που έχει κάνει αναγκαστική προσγείωση σε ένα γειτονικό δάσος. Τον έχει προλάβει για λίγα λεπτά η Λάρα, ένα εξίσου περίεργο κορίτσι, που βάλθηκε κι εκείνη να εξερευνήσει το εξωγήινο σκάφος. Ενώ προσπαθούν να βρουν τρόπο να λειτουργήσουν το σκάφος, τα δυο παιδιά βρίσκονται αναπάντεχα σε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, και πιο συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες της εποχής των δεινοσαύρων - ναι, καλά το καταλάβατε, το σκάφος είναι στην πραγματικότητα χρονομηχανή! Με τη βοήθεια του ΜΙΑ, του βοηθού τεχνητής νοημοσύνης που διαθέτει το σκάφος, η Λάρα και ο Τζέισον πρέπει να κάνουν αγώνα δρόμου για να επισκευάσουν το σκάφος και να επιστρέψουν στο σήμερα, λίγες ώρες πριν τον μοιραίο, καταστρεπτικό ερχομό του αστεροειδή, ο οποίος έμελλε να αλλάξει τον ρου της ιστορίας. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς τους, συναντούν όλων των ειδών τους δεινοσαύρους, από τον επιβλητικό Βραχιόσαυρο ως τον θηριώδη Τυρρανόσαυρο - ακόμη και κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά. Θα καταφέρουν να γυρίσουν στην εποχή μας;

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*