Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολύ πιθανή μια ταινία βασισμένη στο Metro 2033

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας Variety κάνει λόγο για ταινία βασισμένη στο novel Metro 2033, η οποία μάλιστα φημολογείται ότι βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Οι παραγωγοί του Hollywood  Michael De Luca και Stephen L'Heureux ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Ρώσο συγγραφέα του βιβλίου Dmitry Glukhovsky, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική. «Τα μυθιστορήματα μου και εγώ περιμένουμε εδώ και 10 χρόνια για να συμβεί κάτι τέτοιο», είπε μεταξύ άλλων ο Glukhovsky. Το Metro 2033 αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού άνδρα (Artyom) που επέζησε από τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο κρυμμένος στο μετρό της Μόσχας.



Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί η είδηση σχετικά με την συνεργασία του Glukhovsky με τους παραγωγούς του Hollywood για τη μεταφορά του Metro 2033 στη μεγάλη οθόνη να είναι αρκετά ενθαρρυντική, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μας εγγυάται πως κάτι τέτοιο θα γίνει όντως πραγματικότητα. Να υπενθυμίσουμε ότι η ουκρανική 4A Games δημιούργησε ένα εκπληκτικό survival horror first-person shooter που βασίζεται στο βιβλίο, με την THQ να αναλαμβάνει την κυκλοφορία του σε εκδόσεις για PC και Xbox 360  τον Μάρτιο του 2010. Τρία περίπου χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα το Μάιο του 2013, κυκλοφορεί το sequel Metro: Last Light (διαβάστε το review μας εδώ), ενώ το 2014 την εμφάνιση της έκανε μια αναβαθμισμένη έκδοση που ονομάζεται Metro Redux (διαβάστε το review εδώ) και κυκλοφόρησε για PC, PlayStation 4 και Xbox One.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Αν εχει την ατμοσφαιρα των βιβλιων κυριως και των παιχνιδιων...θα ειναι επος.Ο κοσμος του metro ειναι ιδανικος για ταινια.

*