Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Assassin’s Creed VR Experience

Μπορεί το 2016 να μην φέρει κάποιο νέο μέρος στη σειρά Assassin’s Creed, ωστόσο η Ubisoft φαίνεται πως δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Συγκεκριμένα, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι πολλά VR headsets θα κάνουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς την εμφάνισή τους, δουλεύει την τρέχουσα σεζόν πάνω στο Assassin’s Creed VR Experience. Όπως ανακοινώθηκε από τη Ubisoft στην AMD GCD Press Conference, το project αναπτύσσεται σε συνεργασία με τις Fox και Practical Magic. Η ανακοίνωση δεν ήταν και ιδιαίτερα σαφής ως προς το τι πρέπει να περιμένουμε, ωστόσο σύμφωνα με την ιστοσελίδα Polygon, δεν μιλάμε για ένα νέο game, αλλά για κάτι που θα έρχεται κοντά με την επερχόμενη ταινία με τον Michael Fassbender.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*