Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε και επίσημα η επόμενη ταινία Indiana Jones

Η Walt Disney Studios ανακοίνωσε και επίσημα το πέμπτο κεφάλαιο του δημοφιλούς κινηματογραφικού franchise Indiana Jones. Ο Steven Spielberg θα κάτσει για ακόμα μία φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη, με τον Harrison Ford να επιστρέφει ως Indiana Jones. Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι οι Kathleen Kennedy (επικεφαλής της Lucasfilm) και Frank Marshall αναλαμβάνουν χρέη παραγωγού για την ταινία, ενώ για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί το ποιος θα υπογράφει το σενάριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι απουσιάζει από το δελτίο Τύπου το όνομα του George Lucas, ο οποίος υπηρέτησε ως παραγωγός και συνέβαλε και στις τέσσερις προηγούμενες ταινίες της σειράς.



Από τότε που έκανε πρεμιέρα το Crystal Skull, ο Lukas πούλησε την Lucasfilm στην Disney και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ωστόσο το θέμα με τα δικαιώματα του εν λόγω franchise είναι λίγο περίπλοκο: Μπορεί η  Disney να είχε τα δικαιώματα για το χαρακτήρα και τις ίδιες τις ταινίες, η Paramount -λόγω προϋπάρχουσας συμφωνίας- είχε ακόμα τα δικαιώματα διανομής και μάρκετινγκ για τις δύο προηγούμενες ταινίες αλλά και για περαιτέρω sequels. Ωστόσο, στα τέλη του 2013, η Disney απέκτησε τα δικαιώματα διανομής και εμπορίας για τυχόν επερχόμενες ταινίες Indiana Jones, αν και η Paramount θα εξακολουθεί να αποκομίζει κέρδη. Η πρεμιέρα του Indiana Jones 5 αναμένεται στις 19 Ιουλίου 2019.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*