Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trap: Serial killer παγιδευμένος σε συναυλία ποπ μουσικής, σε σκηνοθεσία M. Night Shyamalan (trailer)

Η Warner Bros. Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το Trap, το αστυνομικό θρίλερ του M. Night Shyamalan.

Το trailer δίνει μια πρόγευση για το νέο ανατρεπτικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Josh Hartnett. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από έναν πατέρα (Hartnett) που πηγαίνει την κόρη του σε μια συναυλία ποπ μουσικής— ωστόσο, όταν απομακρύνεται για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, συνειδητοποιεί ότι το όλο γεγονός είναι κρυφά ένα τέχνασμα για τη σύλληψη ενός επικίνδυνου κατά συρροή δολοφόνου.


Μαζί με τον Hartnett (Oppenheimer, 30 Days of Night), στην ταινία Trap πρωταγωνιστούν οι Ariel Donoghue, Saleka Shyamalan, Hayley Mills και Allison Pill.

«Ένας πατέρας και μια έφηβη κόρη παρακολουθούν μια συναυλία ποπ, όταν συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο ενός σκοτεινού και διεστραμμένου γεγονότος», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας.

Ο Shyamalan έγραψε το σενάριο για το Trap και είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τους Ashwin Rajan και Marc Bienstock. Ο Steven Schneider εκτελεί χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Σύμφωνα με το Variety, ο Shyamalan μίλησε για την επιθυμία του να αφηγηθεί μια ιστορία «από την οπτική γωνία ενός απροσδόκητου προσώπου» κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Los Angeles με τίτλο The Summer of Shyamalan. «Αυτό οδήγησε σταδιακά προς αυτή τη σκοτεινά χιουμοριστική οπτική γωνία που έχει το Servant και το The Visit και το Split», είπε.

Μιλώντας περαιτέρω για την επιλογή του Hartnett, ο Shyamalan ανέφερε: «Αυτό που ψάχνω είναι κάποιος που είναι πρόθυμος να αφεθεί εντελώς, να παραδοθεί σαν παιχνίδι στην ταινία και να τολμήσει, να τολμήσει, να κάνει το άλμα - να μην προστατεύσει τον εαυτό του. Αυτή η έντονη στιγμή που απαιτεί τον κατάλληλο ηθοποιό στην κατάλληλη στιγμή της ζωής του. Και σε αυτό το σημείο βρισκόταν ο Josh όταν τον γνώρισα».

Η ταινία “Trap” κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 9 Αυγούστου 2024, από την Warner Bros. Pictures.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*