Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο reboot του Masters of the Universe έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας

*
Οι θαυμαστές του franchise μπορούν να πάρουν βαθιά ανάσα, καθώς το νέο reboot του Masters of the Universe έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του. Αφού είχε κολλήσει σε για αρκετό καιρό, η παραγωγή βρήκε νέα στέγη στην Amazon MGM. Η ταινία απέκτησε επίσης σκηνοθέτη, σεναριογράφο και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η Mattel Films συνεργάστηκε με την Amazon MGM Studios για να βάλει σε τροχιά επανεκκίνησης το Masters of the Universe μετά από εκτεταμένες καθυστερήσεις στην παραγωγή της. Η ταινία θα βγει πλέον στις αίθουσες στις 5 Ιουνίου 2026.


Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

«Το Masters of the Universe παρουσιάζει τον 10χρονο πρίγκιπα Adam, ο οποίος συνετρίβη στη Γη με ένα διαστημόπλοιο και αποχωρίστηκε το μαγικό του Power Sword - τον μοναδικό σύνδεσμο με το σπίτι του στην Eternia. Αφού το εντοπίσει σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, πρίγκιπας Adam μεταφέρεται πίσω στο διάστημα για να υπερασπιστεί τον πλανήτη του από τις κακές δυνάμεις του Skeletor. Αλλά για να νικήσει έναν τόσο ισχυρό κακό, ο Πρίγκιπας Adam θα πρέπει πρώτα να αποκαλύψει τα μυστήρια του παρελθόντος του και να γίνει ο He-Man: ο πιο ισχυρός άνδρας στο Σύμπαν!".

Την Τετάρτη, η Amazon MGM αποκάλυψε την παραπάνω σύνοψη μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας και άλλες λεπτομέρειες. Ο σκηνοθέτης του Bumblebee, Travis Knight, που ήταν σε κάποια φάση υποψήφιος για τη σκηνοθεσία της ταινίας, ανέλαβε επίσημα το τιμόνι της ταινίας βασισμένος σε σενάριο του Chris Butler.

Στο παρελθόν, το πρότζεκτ ήταν σε φάση παραγωγής για το Netflix και είχαν ήδη δαπανηθεί 30 εκατομμύρια δολάρια. Όμως το Variety ανέφερε ότι ο γίγαντας του streaming δεν ενδιαφερόταν να προχωρήσει στην υλοποίησή του. Τώρα, η Amazon MGM ανέλαβε τα ηνία, με τους Robbie Brenner, Todd Black, Steve Tisch και Jason Blumenthal να έχουν προστεθεί ως παραγωγοί.

Τέλος, δεν έχουμε ακόμα κάποια ενημέρωση για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*