Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε θέματα ψυχικής υγείας επικεντρώνεται το The Spider Within: A Spider-Verse Story (video)

*
Μέσω του καναλιού της Sony Pictures Animation στο YouTube έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δωρεάν το Spider Within: A Spider-Verse Story. Η διάρκειά του είναι επτά λεπτά και επικεντρώνεται στο Miles Morales που αντιμετωπίζει δυσκολίες στον να βρει ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική του ζωή και τον ρόλο του Spider-Man, κάτι που οδηγεί σε κρίση πανικού. Επίσης, μέσω της σελίδας του video οι θεατές μπορούν να δωρίσουν χρήματα στο Kevin Love Fund, που “βοηθά στον αποστιγματισμό των προβλημάτων ψυχικής υγείας και διασφαλίζει ότι οι άνθρωποι που αγωνίζονται έχουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να ευημερήσουν”.

"Ο Miles αντιπροσωπεύει τόσους πολλούς από εμάς που κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην καθημερινότητά μας", δήλωσε ο σκηνοθέτης Jarelle Dampier. "Δεν συνειδητοποιούμε συχνά όλα όσα έχουμε ζήσει έως ότου το σώμα μας μας αναγκάσει να αντιληφθούμε την εμπειρία του. Η πρόθεσή μου είναι το The Spider Within να μπορέσει να ενθαρρύνει βαθύτερες συζητήσεις μεταξύ φίλων και οικογένειας σχετικά με τα δικά τους ταξίδια ψυχικής υγείας – και ελπίζω να είναι σαν ένα γράμμα αγάπης για όσους λατρεύουν τον Miles Morales".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*