Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε θάνατο καταδικάστηκε πρώην στέλεχος τη Yoozoo Games, για υπόθεση που εμπλέκεται το 3 Body Problem του Netflix

*
Πρώην στέλεχος εταιρείας video games καταδικάστηκε σε θάνατο στην Κίνα για δηλητηρίαση του ιδρυτή της κινεζικής Yoozoo Games. Αυτή η ιστορία συνδέεται επίσης με τη σειρά 3 Body Problem που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netflix από τους δημιουργούς του Game of Thrones.

Το CBS News αναφέρει ότι ο Xu Yao δηλητηρίασε τον ιδρυτή της Yoozoo Lin Qi τον Δεκέμβριο του 2020 για μια επιχειρηματική διαμάχη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, στο τσάι του Lin Qi προστέθηκε δηλητήριο και αυτός πέθανε 10 ημέρες αργότερα σε ηλικία 39 ετών. Ο Xu τέθηκε υπό κράτηση λίγο μετά το θάνατο του Lin. Κάτι παρόμοιο συνέβη με πολλά άλλα στελέχη της Yoozoo, τα οποία επέζησαν.


Όλα αυτά συνδέονται με το Netflix, το Game of Thrones και το 3 Body Problem, επειδή η Yoozoo κατέχει τα δικαιώματα ταινίας για τη σειρά βιβλίων επιστημονικής φαντασίας The Three-Body Problem, την οποία οι δημιουργοί του Game of Thrones, D.B. Οι Weiss και David Benioff έχουν διασκευάσει σε τηλεοπτική σειρά. Ο Xu ήταν υπεύθυνος της του τμήματος της Yoozoo διαχειρίστηκε τη συμφωνία και ο Lin ήταν εκτελεστικός παραγωγός στο 3 Body Problem για το Netflix.

Ένα κινεζικό μέσο ενημέρωσης υποστηρίζει ότι ο Xu ήταν μεγάλος θαυμαστής του Breaking Bad και μπορεί να είχε την ιδέα να δηλητηριάσει τον Lin από εκείνη τη σειρά. Μάλιστα, o David Benioff έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον δημιουργό του Breaking Bad, Vince Gilligan, σχετικά, ρωτώντας τον: "Τι έκανες;".

"Ήταν σίγουρα ανησυχητικό", είπε ο Benioff στο The Hollywood Reporter. "Όταν εργάζεσαι σε αυτήν την επιχείρηση, περιμένεις να προκύψουν διάφορα ζητήματα. Κάποιος που δηλητηριάζει το αφεντικό δεν είναι γενικά ένα από αυτά".

Η Amazon Studios είχε προηγουμένως διαπραγματευτεί με τη Yoozoo για να πάρει τα δικαιώματα του The Three-Body Problem και φέρεται να πέρασε οκτώ μήνες προσπαθώντας να υπογράψει μια συμφωνία. Πηγές του THR υποστηρίζουν ότι ο Lin παρακολούθησε μια συνάντηση στο Λος Άντζελες για να συζητήσουν τα δικαιώματα και "είχε ντυθεί σαν γκάνγκστερ".

"Ήταν η πιο τρελή συνάντηση της καριέρας μου", είπε στέλεχος που παρευρέθηκε στη συνάντηση στο THR. "Ο [Lin] ήταν τόσο αντιπαθητικός. Ήμασταν ένα λεπτό μακριά από την υπογραφή, όταν ο Διευθύνων Σύμβουλός τους είπε ξαφνικά, "Ας κάνουμε μια κοινοπραξία αντί αυτού" - κάτι που ουσιαστικά τίναξε τη συμφωνία στον αέρα". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*