Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: H Sony θέλει να κάνει το μπαμ με την εξαγορά της Paramount

*
Φαίνεται ότι η Sony σκέφτεται να εξαγοράσει τον γίγαντα που ονομάζεται Paramount. Δημοσιεύματα των The New York Times και Bloomberg αναφέρουν ότι Sony ενδιαφέρεταινα καταθέσει προσφορά για να κάνει δική της την Paramount, με την τελευταιία να είναι η κάτοχος των MTV, CBS, Nickelodeon αλλά και την πλατφόρμας streaming Paramount+. Βεβαίως, η Sony έχει και αυτή τη δική της κινηματογραφική και τηλεοπτική αυτορατορία, που περιλαμβάνει την Colombia Pictures, παραγωγό των Spider-Man και Ghostbusters. Όμως δεν έχει δική της υπηρεσία video streaming και το Paramount+ είναι σίγουρα δελεαστικό με σειρές όπως το Mission Impossible και το Star Trek.

Επιπλέον, στην Paramount ανήκουν τα: Friday the 13th, The Godfather, Top Gun, Jackass, Transformers και Cloverfield.


Υποστηρίζεται ότι την προσφορά θα καταθέσει η κοινοπραξία της Sony με την εταιρεία επενδύσεων Apollo Asset Management και αναμένεται να βρει απέναντί της τη Skydance Media, που επίσης επιθυμεί να εξαγοράσει την Paramount. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*