Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Reboot της σειράς θα είναι η επόμενη ταινία Pirates of the Caribbean

*
Η επόμενη ταινία Pirates of the Caribbean θα είναι μια επανεκκίνηση της σειράς ταινιών, όπως επιβεβαίωσε ο παραγωγός Jerry Bruckheimer.

Η τύχη του franchise ήταν αβέβαιη εδώ και αρκετό καιρό, με το project της Margot Robbie να βρίσκεται στο προσκήνιο, μαζί με τις φήμες και τις αναφορές ότι ο Johnny Depp θα επέστρεφε ως Captain Jack Sparrow.


Τώρα, όμως, ο Bruckheimer ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με κάποιες από τις θεωρίες. «Είναι δύσκολο να πούμε. Δεν ξέρεις, πραγματικά δεν ξέρεις», δήλωσε ο Bruckheimer στο ComicBook.com για το μέλλον του Top Gun και των Πειρατών της Καραϊβικής. «Δεν ξέρεις πώς θα συνδυαστούν. Απλά δεν ξέρεις. Επειδή με το Top Gun έχεις έναν ηθοποιό που είναι εμβληματικός και ακτινοβολεί... Και πόσες ταινίες θα κάνει πριν κάνει το Top Gun, δεν μπορώ να σας πω. Αλλά θα κάνουμε reboot τους Πειρατές, οπότε είναι πιο εύκολο να το φτιάξεις γιατί δεν χρειάζεται να περιμένεις για συγκεκριμένους ηθοποιούς».

Αυτό είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη, ειδικά καθώς, όπως ακούγεται, κανένας ηθοποιός από τις προηγούμενες ταινίες δεν θα επιστρέψει. Αυτό υποδηλώνει μια πλήρη, καθαρή επανεκκίνηση και όχι κάτι που θα μοιάζει με συνέχεια της ιστορίας με «νέα γενιά» ηθοποιών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*