Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Tom Cruise εγκρίνει το σενάριο του Top Gun 3

*
Ο παραγωγός του Top Gun 3, Jerry Bruckheimer δηλώνει πως το σενάριο της επερχόμενης ταινίας αρέσει πολύ στον Tom Cruise. Ο Joseph Kosinski θα καθίσει ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ οι Cruise, Miles Teller και Glen Powell θα επιστρέψουν στο cast.

"Θα είναι ο Tom Cruise", είπε ο Bruckheimer στο Screen Rant. "Ο Tom είναι καταπληκτικός. Περάσαμε χρόνο μαζί του. Έχουμε μια ιστορία. Ο Joseph Kosinski είχε μια υπέροχη ιδέα για σενάριο και είπε [ο Tom Cruise] μου αρέσει πολύ, οπότε το αναπτύσσουμε. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γίνει επειδή ο Tom είναι τόσο απασχολημένος. Κάνει το Mission: Impossible αυτή τη στιγμή, έχει μια εικόνα μετά από αυτό. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε ένα σενάριο που του αρέσει και θα επιστρεψουμε".


Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την οποιαδήποτε λεπτομέρεια για το σενάριο, όμως το γεγονός ότι αρέσει στον Cruise είναι σίγουρα κάτι το ενθαρρυντικό, με δεδομένο το πόσο επιλεκτικός είναι ο δημοφιλής ηθοποιός. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*