Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Martin Scorsese ετοιμάζει τη βιογραφία του Frank Sinatra με τους Leonardo DiCaprio και Jennifer Lawrence

*
Ο Martin Scorsese ψάχνεται από το 2009 να φτιάξει μια βιογραφική ταινία για τον Frank Sinatra και πλέον μπαίνει σε σειρά για να το πετύχει, φέρνοντας στο project τους Leonardo DiCaprio και Jennifer Lawrence.

Σύμφωνα με το Variety, ο Scorcece θα παρουσιάσει τον DiCaprio ως Sinatra και την Lawrence ως τη δεύτερη γυναίκα του, Ava Gardner. Αυτό που μένει για να προχωρήσει το project είναι το τελικό «ΟΚ» από το ίδρυμα του Sinatra που διαχειρίζεται τα δικαιώματά του και το διευθύνει η κόρη του, Tina. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple ενδιαφέρεται να επενδύσει στο project, έχοντας συνεργαστεί με τον γνωστό σκηνοθέτη στο πετυχημένο Killers of the Flower Moon, ενώ στο παιχνίδι ίσως μπει και η Sony.


Ο Phil Alden Robinson (Field of Dreams) ίσως συμμετάσχει στο project, ενώ ο Billy Ray ίσως αναλάβει το σενάριο. Υπενθυμίζεται πως μία μίνι σειρά με την ονομασία Sinatra έπαιξε στο CBS το 1992. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*