Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Annie Wersching, η Tess του The Last of Us, έφυγε από τη ζωή στα 45 της χρόνια

*
Η Annie Wersching, η ηθοποιός που απολαύσαμε στο The Last of Us ως Tess, πέθανε μετά από σύντομη και σκληρή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 45 ετών. Η ηθοποιός έμαθε ότι ξεκινάει ο δύσκολος αγώνας της το 2020, αλλά παρόλα αυτά συνέχισε να εργάζεται στα The Rookie και Star Trek: Picard. Ηθοποιοί, φίλοι και συνεργάτες έκαναν ήδη σχετικές αναρτήσεις για τα συλλυπητήρια και πρώτος απ’ όλους μίλησε ο σύζυγός της, Stephen Full. Ο ίδιος δήλωσε πως η εξέλιξη είναι λυπηρή για την οικογένεια, αλλά η Annie άφησε σε όλους τα εργαλεία για να κλείσουν αυτό το κενό. Έβρισκε το θαύμα στην παραμικρή της στιγμή. Δεν χρειαζόταν μουσική για να χορέψει. Μας δίδαξε να μην περιμένουμε την περιπέτεια να μας βρει, αλλά να πάμε εμείς να την βρούμε».

Ο Neil Druckmann της Naughty Dog και επικεφαλής του project The Last of Us έκανε μια ανάρτηση στο Twitter και σημείωσε πως το Hollywood έχασε μια εξαιρετική ηθοποιό και άνθρωπο.




Ο ηθοποιός Troy Baker σημείωσε από μεριάς του πως «Μην χάνετε ποτέ την ευκαιρία να πείτε σε κάποιον ότι είστε ευγνώμονες για το πιο μικρό δώρο που μπορεί να σας κάνει», ενώ έκανε αναφορά και στον χαρακτήρα της Tess.



Ήδη στήθηκε και μια καμπάνια στο A GoFundMe για να στηριχθεί η οικογένειά της. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*