Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fancy Dance: Η Lily Gladstone πρωταγωνιστεί στη γεμάτη συγκινήσεις ταινία του Apple TV+ (trailer)

Η Apple Original Films κυκλοφόρησε το νέο trailer της ταινίας Fancy Dance, όπου πρωταγωνιστεί η υποψήφια για Oscar ηθοποιός, Lily Gladstone. Στο πλευρό της οι Isabel DeRoy-Olson, Shea Whigham, Ryan Begay, Audrey Wasilewski και Dennis Newman. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 28 Ιουνίου 2024.

"Μετά την εξαφάνιση της αδερφής της, η Jax (Lily Gladstone) φρόντιζε την ανιψιά της Roki (Isabel DeRoy-Olson). Με κάθε ευκαιρία πηγαίνει για να βρει την εξαφανισμένη αδερφή της, ενώ παράλληλα βοηθάει τη Roki να προετοιμαστεί για ένα επερχόμενο powwow. Με τον κίνδυνο να χάσει η Jax την κηδεμονία της Roki από τον παππού της, Frank (Shea Whigham), το ντουέτο παίρνει τους δρόμους σαρώνοντας τη χώρα για να εντοπίσει τη μητέρα της Roki εγκαίρως για το powwow. Αυτό που ξεκινά ως αναζήτηση μετατρέπεται σταδιακά σε μια πολύ βαθύτερη έρευνα για τις πολυπλοκότητες και τις αντιφάσεις των ιθαγενών γυναικών που διασχίζουν έναν αποικισμένο κόσμο ενώ βρίσκονται στο έλεος ενός αποτυχημένου συστήματος δικαιοσύνης".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*