Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το 2026 η επόμενη ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών “The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum”

*
Χαράς ευαγγέλια για τους φαν του κινηματογραφικού σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», καθώς η Warner Bros. ανακοίνωσε την κυκλοφορία της ταινίας “The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum” για το 2026. Μάλιστα, ο Andy Serkis επιστρέφει στον εμβληματικό ομώνυμο ρόλο, αναλαμβάνοντας και τη σκηνοθεσία της πρώτης από τις νέες live-action ταινίες του πολυαγαπημένου franchise. Παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Ken Kamins, μαζί με τον Serkis και τον Jonathan Cavendish του The Imaginarium.

Ο σκηνοθέτης της τριλογίας «Lord of the Rings» Peter Jackson και οι συνεργάτες του Fran Walsh και Philippa Boyens θα είναι όχι μόνο παραγωγοί της ταινίας αλλά και «θα συμμετέχουν σε κάθε βήμα της διαδικασίας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros. Discovery David Zaslav κατά τη διάρκεια ενημέρωσης μετόχων για τα κέρδη της εταιρείας την Πέμπτη.


Το έργο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα πρώτα στάδια ανάπτυξης σεναρίου από τους συγγραφείς Walsh και Boyens, μαζί με τους Phoebe Gittins και Arty Papageorgiou, και θα «εξερευνήσει ιστορίες που δεν έχουν ακόμα ειπωθεί», δήλωσε ο Zaslav.

Η Warner Bros. ανακοίνωσε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2023 ότι οι τότε νεοσύστατοι επικεφαλής του στούντιο Mike De Luca και Pam Abdy είχαν κλείσει συμφωνία για την παραγωγή «πολλαπλών» ταινιών βασισμένων στα αγαπημένα βιβλία του J.R.R. Tolkien. Τα κινηματογραφικά έργα θα αναπτυχθούν μέσω της εταιρείας New Line Cinema της WB. Η Freemode, ένα τμήμα της Embracer Group, έκανε τη συμφωνία για την προσαρμογή των δικαιωμάτων των βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των βιβλίων «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» και «Το Χόμπιτ», στο πλαίσιο ενός εγχειρήματος με την ονομασία Middle-earth Enterprises.

Μια ξεχωριστή ταινία κινουμένων σχεδίων για τη Μέση Γη, “The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim”, αναμένεται στις 13 Δεκεμβρίου μέσω της Warner Bros. και του σκηνοθέτη Kenji Kamiyama. Αυτή η ταινία διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «Χόμπιτ».

«Για πάνω από δύο δεκαετίες, οι θεατές του κινηματογράφου έχουν αγκαλιάσει την κινηματογραφική τριλογία του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" εξαιτίας της αναμφισβήτητης αφοσίωσης που έδειξαν ο Peter, η Fran και η Philippa για την προστασία της κληρονομιάς των έργων του Tolkien και για να διασφαλίσουν ότι το κοινό θα μπορούσε να βιώσει τον απίστευτο κόσμο που δημιούργησε με τρόπο που να τιμά το λογοτεχνικό του όραμα», ανέφεραν οι De Luca και Abdy σε δήλωση την Πέμπτη. «Είναι τιμή μας που συμφώνησαν να είναι συνεργάτες μας σε αυτές τις δύο νέες ταινίες. Με τον Andy να έρχεται να σκηνοθετήσει το “Lord of the Rings: The Hunt for Gollum”, συνεχίζουμε μια σημαντική δέσμευση για την τελειότητα που αποτελεί πραγματικό χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο όλοι μας θέλουμε να τολμήσουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να συμβάλουμε περαιτέρω στην κινηματογραφική ιστορία του ‘Άρχοντα των Δαχτυλιδιών’».

Οι Jackson, Walsh και Boyens πρόσθεσαν: «Είναι τιμή και προνόμιο να ταξιδέψουμε πίσω στη Μέση Γη με τον καλό μας φίλο και συνεργάτη, Andy Serkis, ο οποίος έχει εκκρεμότητες με τον βρωμιάρη - Gollum! Ως ισόβιοι θαυμαστές της τεράστιας μυθολογίας του καθηγητή Tolkien, είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον Mike De Luca, την Pam Abdy και όλη την ομάδα της Warner Bros. σε μια ακόμη επική περιπέτεια!»

“Yesssss, Precious”, δήλωσε ο Serkis. «Ήρθε η ώρα για άλλη μια φορά να τολμήσουμε το άγνωστο με τους αγαπημένους μου φίλους, τους εξαιρετικούς και ασύγκριτους φύλακες της Μέσης Γης Peter, Fran and Philippa. Με τον Mike και την Pam, και την ομάδα της Warner Bros στην αποστολή επίσης, μαζί με τη WETA και την κινηματογραφική μας οικογένεια στη Νέα Ζηλανδία, είναι όλα πάρα πολύ ‘νόστιμα...’ ”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*