Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε ελεύθερο ελληνικό κανάλι η σειρά «17 Κλωστές» της COSMOTE TV και του Σωτήρη Τσαφούλια

*
Η σειρά «17 Κλωστές» της COSMOTE TV που έκανε μεγάλη επιτυχία και έφερε την σκηνοθετική σφραγίδα του Σωτήρη Τσαφούλια, έρχεται και σε ελεύθερο ελληνικό κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, το MEGA κατάφερε να αποσπάσει τα δικαιώματα ελεύθερης μετάδοσης της σειράς που προσφερόταν μόνο στους συνδρομητές της COSMOTE TV και μέσα από την on demand πλατφόρμα της.

Η προβολή της θα γίνει στη νέα τηλεοπτική σεζόν (μετά τον Σεπτέμβριο) στη βραδινή ζώνη του καναλιού και είναι μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Άκη Δημάκη. Η ιστορία καταπιάνεται με τον πρώτο serial killer της Ελλάδας και το αποτρόπαιο έγκλημά του το 1909. Η σειρά αποτελείται από 6 επεισόδια που θα προβληθούν σε διάστημα αντίστοιχων εβδομάδων.


Η συμφωνία αυτή έρχεται ως κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκανε η COSMOTE TV με το «Έτερος Εγώ» και το STAR. To πότε θα προβληθεί το «17 Κλωστές» σχετίζεται προφανώς και με το πότε θα δούμε το δεύτερο μέρος του τρίτου και τελευταίου κύκλου του «Maestro». Το επικρατέστερο σενάριο είναι να δούμε τη σειρά της COSMOTE TV κάποια στιγμή τον Οκτώβριο του 2024 και τα νέα επεισόδια του «Maestro» στις αρχές του 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*