Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Atlas: Η Jennifer Lopez πρέπει να εμπιστευτεί την τεχνητή νοημοσύνη στη νεά ταινία του Netflix (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την ταινία επιστημονικής φαντασίας Atlas, όπου πρωταγωνιστεί η Jennifer Lopez και θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο. Το σενάριο έχουν γράψει οι Leo Sardarian και Aron Eli Coleite.

“Το σενάριο ακολουθεί την Atlas Shepherd (Jennifer Lopez), μια λαμπρή αλλά με τάσεις μισανθρωπισμού αναλύτρια δεδομένων, που δεν εμπιστεύεται την τεχνητη νοημοσύνη και εντάσσεται σε μια αποστολή για τη σύλληψη ενός robot λιποτάκτη, με το οποίο μοιράζονται ένα μυστηριώδες παρελθόν. Όταν όμως το σχέδιο στραβώνει, η μόνη ελπίδα για να σώσει την ανθρωπότητα από την τεχνητή νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί".


Συμπρωταγωνιστούν οι: Simu Liu (Barbie, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Sterling K. Brown (American Fiction, This Is Us), Gregory James Cohan (The VelociPastor), Abraham Popoola (The Great, Andor), Lana Parrilla (Once Upon a Time, The Lincoln Lawyer) και Mark Strong (Kingsman: The Secret Service, Shazam!).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*