Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Helldivers 2: Ο CEO της Arrowhead μιλάει για την χειρότερη περίοδο του παιχνιδιού και πώς την αντιμετώπισαν

NEWS
  • 3 ώρες πριν

Η Nintendo δυσκολεύτηκε πολύ σε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό μετά το Wii U

NEWS
  • 6 ώρες πριν

Με το Verdansk, το Call of Duty Warzone επέστρεψε στην κορυφή των streaming charts

FREE GAMES
  • 8 ώρες πριν

Τι είναι τελικά αυτές οι ρίγες που βλέπουμε σε όλες τις πετσέτες;

NEWS
  • 9 ώρες πριν

Λουκέτο στη Ubisoft Leamington

NEWS
  • 11 ώρες πριν

Παίκτης κρασάρει το Super Mario Bros 2 και πετυχαίνει το ταχύτερο 2D Mario speedrun! (video)

NEWS
  • 12 ώρες πριν

Η NASA εντόπισε ένα περίεργο φαινόμενο στον Άρη

NEWS
  • 14 ώρες πριν

Κι όμως η Ελλάδα έχει εφαρμογή τύπου Google Maps για τις χιλιομετρικές αποστάσεις!

NEWS
  • 15 ώρες πριν

Νέο cartridge με arcade games του Neo Geo και κονσόλα ετοιμάζει η δημιουργός του Evercade

NEWS
  • 18 ώρες πριν

Πλέον όλοι μπορούν να φτιάξουν εικόνες σε στυλ Studio Ghibli με το GhatGPT

NEWS
  • 19 ώρες πριν

Το PlayStation φέρεται να σταμάτησε τη συνεργασία με τη Sweet Baby Inc. ακυρώνοντας διάφορα projects (video)

NEWS
  • 06/04

Ένα απομονωμένο σπίτι και δύο αδέρφια σε απόγνωση είναι το νέο σκηνικό του Bring Her Back της Α24 (trailer)

VIDEO NEWS
  • 05/04

Οι φίλοι της Marvel επιθυμούν διακαώς ο Doctor Doom να αντιμετωπίσει τον Thanos στο Avengers: Doomsday

NEWS
  • 05/04

Το Star Wars: Tales of the Underword μάς ξανασυστηνει τον υπόκοσμο του αγαπημένου σύμπαντος (trailer)

VIDEO NEWS
  • 05/04

Κάτι περίεργο συμβαίνει στο μαγνητικό πεδίο της Γης

NEWS
  • 05/04

Έρχεται prequel του Killing Eve με πρωταγωνίστρια την Carolyn Martens

NEWS
  • 05/04

Ο πρωταγωνιστης του Iron Fist θέλει άλλη μια ευκαρία στο MCU

NEWS
  • 05/04

H Disney ακυρώνει την live action ταινία για το Tangled (Μαλλιά Κουβάρια) μετά την αποτυχία του Snow White

NEWS
  • 05/04

Shuhei Yoshida: «Το PlayStation θα πρέπει να πάψει να εστιάζει σε γραφικά αιχμής»

NEWS
  • 05/04

Έρχονται οι Emma Frost και Ultron στην επόμενη σεζόν του Marvel Rivals (trailer)

VIDEO NEWS
  • 05/04

Five Nights at Freddy’s 2: Teaser trailer με επανεμφάνιση του William Afton

VIDEO NEWS
  • 05/04

“Ο κόσμος πρέπει να αποδεχτεί τις αλλαγές” λέει ο artist του Donkey Kong Country για το νέο design του χαρακτήρα (trailer)

VIDEO NEWS
  • 04/04

Ο Showrunner της σειράς The Last of Us του HBO πιστεύει πως οι συνολικές πωλήσεις του GTA 6 θα έχουν ως μόνο ανταγωνισμό… τη Βίβλο

NEWS
  • 04/04

Φόβοι πως οι νέοι δασμοί του Trump θα εκτοξεύσουν τις τιμές των iPhone που θα φτάσουν τα 2300 δολάρια!

NEWS
  • 04/04

Η Nintendo εξηγεί γιατί το Nintendo Switch 2 δε θα μπορεί να αναπαράγει όλους τους τίτλους του πρώτου Switch στην εντέλεια

NEWS
  • 04/04

Digital Foundry: Το The Last of Us: Part II Remastered του PC τα πηγαίνει χειρότερα -αναλογικά- από την PS4 έκδοση! (video)

NEWS
  • 04/04

Μάθαμε ποια θα είναι τα GameCube games του Nintendo Switch Online στο launch του Nintendo Switch 2

NEWS
  • 04/04

Προσφορά: Μπορείς να αποκτήσεις τώρα δωρεάν ένα smartphone Redmi Note

NEWS
  • 04/04

Αυτή θα είναι η τιμή του Nintendo Switch 2 Welcome Tour demo

NEWS
  • 04/04

Νέα gameplay videos για τα Mario Kart World, Donkey Kong Bananza και άλλα Nintendo Switch 2 games

NEWS
  • 04/04

Πρώτα σημάδια αντίστασης κατά της νέας τιμολογιακής πολιτικής της Nintendo στα games του Switch 2

NEWS
  • 04/04

Επί του πιεστηρίου: Ακυρώνεται η έναρξη των προ- παραγγελιών του Nintendo Switch 2

NEWS
  • 04/04

Tsamba_Gamer: Mafia III: Definitive Edition, South of Midnight και άλλα δωρεάν games

FREE GAMES
  • 04/04

H Hori ανακοίνωσε Nintendo Switch 2 Camera σε μορφή Piranha Plant!

NEWS
  • 04/04

Χάος από παράπονα χρηστών στο Treehouse: Live του Nintendo Switch 2

NEWS
  • 04/04

Επιτέλους, ημερομηνία κυκλοφορίας για το Drive Rally σε PC και κονσόλες (trailer)

NEWS
  • 04/04

Θα έχουμε θέματα drift στα Joy-Cons 2 του Nintendo Switch 2; Η Nintendo απαντά… πλαγίως

NEWS
  • 04/04
  • 1

Nintendo Switch 2: Τιμή για κονσόλα, παιχνίδια και περιφερειακά στην Ευρώπη

NEWS
  • 04/04

Gametech Playground Ep83: €470 για το Nintendo Switch 2, €90 για το Mario Kart World!

GAMETECH PLAYGROUND
  • 04/04

The Odyssey: Η ταινία του Christopher Nolan είναι ακόμα υπό ανάπτυξη, αλλά η Universal ήδη την εκθειάζει και λέει πως ο Όμηρος θα ήταν περήφανος

NEWS
  • 04/04

To Marathon της Bungie κατακλύζει τα social media του PlayStation

NEWS
  • 04/04

Φήμη: Το Titanfall 3 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2026

NEWS
  • 04/04

Με South of Midnight οι επόμενες προσθήκες στο Game Pass

FREE GAMES
  • 04/04

Red Bull Player One World Finals - Brazil 2019: Warm-up & Training Day

*
Σε κάποια φάση, κατά τη δεύτερη μέρα μας στο São Paulo της Βραζιλίας και την πρώτη μας στο στούντιο της Riot Games, βρήκαμε μια ήρεμη γωνιά που ήταν ό,τι έπρεπε για λίγη δουλειά. Red Bull Player One World Finals - Brazil 2019: Warm-up & Training Day λοιπόν. Καθώς ξεμπερδεύαμε με μια υποχρέωση τη φορά, ακούστηκαν κραυγές από ένα από τα δωμάτια που διέθεσε η Riot Games στους παίκτες για εξάσκηση. Σε αυτά παίκτες που θα βρεθούν αντιμέτωποι όταν ξεκινήσουν οι αγώνες ημέρα Σάββατο, 30η Νοεμβρίου και 18:00 ώρα Ελλάδος (μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πάντα στο κανάλι της Red Bull στο Twitch από τις 18:00 ώρα Ελλάδος σήμερα αλλά και αύριο), παίζουν σε πιο φιλικό κλίμα για να μάθουν ο ένας τον άλλον όσο μπορούν αλλά και να βρει ο καθένας το ρυθμό του και να είναι όσο πιο έτοιμος γίνει όταν αρχίσουν τα «όργανα» που λέμε. Ο ανταγωνισμός δεν εκλείπει, μιας και αυτές οι δοκιμαστικές αναμετρήσεις αποτελούν ευκαιρία και για να «ζυγίσει» ο καθένας τους πιθανούς αντιπάλους του. Τόσο που, παρότι το κλίμα είναι πιο ευχάριστο, παίκτες αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν στρατηγικές στις οποίες βασίζονται κατά κόρον, ώστε τα συμπεράσματα που θα βγάλει κάποιος να είναι όσο λιγότερο αντιπροσωπευτικά της πραγματικότητας γίνεται. Κάτι σαν ένα δείπνο διπλωματών. Δεν ξεχνά κανείς ποιος είναι ο ρόλος του και γιατί είναι εκεί, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν όλοι να περάσουν καλά πριν έρθει η ώρα να παρασοβαρέψει η κατάσταση.



Επιστροφή όμως στις κραυγές. Κατά διαστήματα άλλοι παίκτες, άλλοι δημοσιογράφοι και λογής λογής εμπλεκόμενοι με τη διοργάνωση περνούν από τα δωμάτια για να κάνουν τη δουλειά τους αλλά για να παρακολουθήσουν και για λίγο αγώνες 1v1 που είναι και το format του Red Bull Player One. Δικές τους είναι και οι κραυγές, αφού βλέπουν ένα συναρπαστικό play. Είναι ώρες που δεν χρειάζεται ο καθένας τη δική του κερκίδα, οπότε δεν μπορεί παρά να εκτιμήσει τους παίκτες, τους πρωταθλητές κάθε χώρας, καθώς κάνουν τη σκέψη τους πράξη στο πολύχρωμο πεδίο της μάχης. Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί το αγωνιστικό κομμάτι -ξέρουμε βέβαια ότι μας αρέσει η σκηνή που στήθηκε για την περίσταση- ωστόσο μπορούμε εύκολα να πιστέψουμε ότι κάτι τέτοιες ώρες προκύπτουν οι καλύτερες στιγμές, όταν δεν υπάρχει το ίδιο άγχος και το παιχνίδι προέχει του αποτελέσματος. Όχι ότι ο Πάρης Ούτσης, προπονητής του Μερτ Απτουλά, δεν είναι πάνω από το κεφάλι του για υποδείξεις, ιδέες και πειράματα, αλλά προτιμούμε να πιστέψουμε ότι αντιλαμβάνεστε το πνεύμα που περιγράφουμε, αυτό που δεν πρόκειται να δείτε σε κανένα stream άλλωστε.



Κατά τα άλλα, με τους αγώνες να μεταδίδονται ζωντανά, επιβάλλονται και οι πρόβες. Ο φετινός χώρος είναι μεγαλύτερος από τον περσινό, στημένος με πιο τυπικό τρόπο για τέτοιες περιστάσεις, με καρέκλες σε σειρές, όχι με πιο μεγάλες επιφάνειες σε άνετη και άναρχη διάταξη για να «αράζουν» οι παρευρισκόμενοι. Είδαμε τους εικονολήπτες να κάνουν τα δοκιμαστικά τους (δηλαδή κοιτάζαμε, μεταξύ άλλων, το βραχίονα με την κάμερα που προορίζεται για πιο δυναμικά πλάνα του χώρου και της σκηνής), casters να βρίσκουν ρυθμό, παίκτες να συμμετέχουν για να έχουν και κάπου να πατήσουν οι casters σε αυτήν τη διαδικασία κ.ο.κ. Μπορεί η κλίμακαν διαφέρει ταμάλα, η διαδικασία η ίδια όμως ακολουθεί ακριβώς τη γραμμή που συναντούμε σε μεγαλύτερες διοργανώσεις όπως το LEC Summer Finals 2019 - Athens που καλύψαμε προ μηνών. Ναι, το πρωτάθλημα αυτό είναι ερασιτεχνικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά ως προς την προσοχή που επιδεικνύεται στη διοργάνωση μέχρι στιγμής, παρότι περιγράφουμε ένα μέρος της που δεν προβάλλεται παραέξω.



Οι ετοιμασίες τελείωσαν βέβαια, άρα σήμερα και αύριο θα είμαστε όλη μέρα στο στούντιο της Riot Games, θα πιάσουμε καλή θέση και θα αδειάσουμε ψυγειάκια. Λογικά, όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν θέλουν δεν θέλουν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*
Loading...