Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κυκλοφορία του PlayStation VR στην Ελλάδα

Η Sony αποκάλυψε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης τα πάντα σχετικά με το PlayStation VR, ειδικά όσον αφορά στην περίοδο κυκλοφορίας (Οκτώβριος), στο περιεχόμενο του πακέτου αγοράς και στην τιμή. Δεν είχαμε λόγο να πιστέψουμε πως η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν αφορούσε και την ελληνική αγορά, ωστόσο μια ανάρτηση με όλες τις πληροφορίες στο ευρωπαϊκό PlayStation Blog μάς έβαλε σε σκέψεις. Συγκεκριμένα, στη σχετική σελίδα αναφέρεται πως: «το standalone PlayStation VR headset θα κυκλοφορήσει στην Μ. Βρετανία, Ιρλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, ΗΑΕ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), Σαουδική Αραβία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Ρωσία και Τσεχία τον Οκτώβριο του 2016». Όπως μπορείτε να καταλάβετε, η χώρα μας δεν βρίσκεται στη σχετική λίστα και έτσι χρειάστηκε να κάνουμε πρωί-πρωί μια μικρή έρευνα.

Από τα όσα μάθαμε, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ημερομηνία διάθεσης του PlayStation VR στη χώρα μας, ωστόσο όλα δείχνουν πως η καθυστέρηση δεν θα είναι μεγάλη. Το μέγεθος της ελληνικής αγοράς δεν είναι τέτοιο που να οδηγήσει τη Sony στην απόφαση ένταξής μας στο…πρώτο κύμα, αν και οι εκτιμήσεις όσων μιλήσαμε τείνουν προς το ότι η καθυστέρηση θα είναι (maximum) αντίστοιχη με αυτή του PS4, όταν και η κονσόλα έφτασε με περίπου 2 εβδομάδες καθυστέρηση στα καταστήματα της χώρας μας. Όπως αντιλαμβανόμαστε, για την ακριβή ημερομηνία διάθεσης του PlayStation VR στην Ελλάδα θα πρέπει να περιμένουμε σχετική ενημέρωση από το ελληνικό τμήμα του PlayStation. Μέχρι τότε, ρίξτε ξανά μια ματιά στο άρθρο μας με όλες τις ανακοινώσεις για το PlayStation VR, όλα τα νέα videos και τις εικόνες που το δείχνουν από όλες τις γωνίες, εδώ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16.25
Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας για την καθυστέρηση του PlayStation VR στην Ελλάδα, αναρτήθηκε και η επίσημη θέση της ομάδας που είναι υπεύθυνη για τη χώρα μας στο PlayStation forum. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως: "Το λανσάρισμα του PS VR στην ελληνική αγορά θα είναι κοντά στην αρχική ημερομηνία που έχει ήδη ανακοινωθεί. Συγκεκριμένη ημερομηνία θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε στο άμεσο μέλλον οπότε μείνετε συντονισμένοι".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Sephiroth
    • Δεν είναι by default ότι παίζουν καθυστερήσεις στην Ελλάδα. Με το PS4 έκατσε τελευταία στιγμή το delay λόγω διαχείρισης από SCEE, αλλά για το PS VR δεν ήταν γνωστό κάτι τέτοιο. Σκέψου ότι όσοι μίλησα σήμερα το πρωί γνώριζαν επίσημα πως θα έρθει Ελλάδα κανονικά με το πρώτο κύμα. Η σαρωτική επικράτηση του PS4 στην Ελλάδα βοηθάει το ελληνικό PlayStation department να πιέσει καταστάσεις, αλλά εδώ προφανώς και προκύπτουν ανάγκες σε μεγαλύτερες αγορές που πρέπει να καλυφθούν. Αν πάντως κατάφεραν τα παιδιά να φέρουν το PS4 σε 2 εβδομάδες, θεωρώ τις 15 μέρες το όριο της καθυστέρησης για τη χώρα μας. Αν τα καταφέρει η SCEE και μας αφήσει εκτός και αυτού του χρονοδιαγράμματος, τι να πω, θα εκπλαγώ

    • PORTAL
    • Θελω να βρω μια καταταξη στην οποια η Πορτογαλια δεν ειναι πανω απο εμας. Και οχι το Euro 2004 δε μετραει.

    • GamingFun
    • Δεν πειράζει, το καλό πράγμα αργεί να γίνει... Ας είναι καλό και η οποιαδήποτε καθυστέρηση θα συγχωρεθεί...

    • Maxus
    • Mικρο το κακο..ειδικα αν ειναι μονο για 2 βδομαδες.
      Εδω ακομα δεν μπορω να παρω πραγματα απο το ebay κτλ...

*